1. Haberler
  2. Etimesgut
  3. Başkan Beşikçioğlu Altyapı Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Başkan Beşikçioğlu Altyapı Çalışmalarını Yerinde İnceledi

featured
service

Etimesgut ilçesinin altyapısını güçlendirmek ve yolların kalitesini artırmak amacıyla Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, birim çalışanları ile birlikte çalışmaların gerçekleştirildiği bölgeleri ziyaret ederek incelemelerinin ardından yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Beşikçioğlu, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda; Seyyide Hatun Camii ve Şehit İzzet Özkan İlkokulunda tretuvar- Bordür (Yaya kaldırım) çalışmaları; Kazım Karabekir, Topçu, Ayyıldız ve Piyade mahallelerinde ise; asfalt ve tretuvar çalışmalarını yerinde inceledi. Asfalt döküm çalışmaları bölgenin modernizasyonuna önemli bir katkı sağlayacak diyen Başkan Beşikçioğlu;” Bakım, onarım, yenileme ve asfaltlama çalışmalarıyla yollarımızı iyileştiriyoruz. Sorunlu olan yerleri teker teker listeleyerek çözüme kavuşturuyoruz. Halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Beşikçioğlu Altyapı Çalışmalarını Yerinde İnceledi 1
Başkan Beşikçioğlu Altyapı Çalışmalarını Yerinde İnceledi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.