1. Haberler
  2. Spor
  3. Barcelona’dan El Clasico’da Gol Yağmuru

Barcelona’dan El Clasico’da Gol Yağmuru

featured
service

El Clásico’da Barcelona, Real Madrid’e karşı üstün bir performans sergileyerek 4-0’lık tarihi bir galibiyet elde etti. Maç boyunca yüksek tempolu bir oyun ortaya koyan Katalan ekibi, Lewandowski’nin ikinci yarıda bulduğu iki golle kontrolü ele alırken, Lamine Yamal ve Raphinha’nın golleriyle farkı açarak sahadan galip ayrıldı.

İlk yarıda iki taraf da tempoyu yüksek tutarken, Barcelona’nın baskılı oyununa Real Madrid uzun süre direndi. İlk gol girişimleri Madrid cephesinden gelirken, Lunin, Yamal’a geçit vermedi. Ancak Lewandowski’nin ikinci yarıda 54. ve 56. dakikalarda kaydettiği iki gol, Katalan ekibinin galibiyete uzanmasında büyük rol oynadı.

Barcelona’nın atakları hız kesmezken, genç yıldız Lamine Yamal 77. dakikada skoru 3-0’a taşıdı ve maçın yıldızlarından biri oldu. Maçın kapanışını ise 85. dakikada Raphinha yaptı ve farkı dörde çıkararak zaferi taçlandırdı.

Barça, net skorla şampiyonluk yarışında iddiasını güçlendirdi. Barcelona puanını 30’a yükseltirken, Real Madridle olan puan farkını 6’ya yükseltti. El Clasico’da, milli oyuncumuz Arda Güler ise forma şansı bulamadı.

Barcelona’dan El Clasico’da Gol Yağmuru
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.