1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bakan Uraloğlu Manisa’ya Geliyor

Bakan Uraloğlu Manisa’ya Geliyor

featured
service

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 6 Eylül Cuma günü Manisa’ya yapacağı ziyaret kapsamında önemli temaslarda bulunacak. Bakan Uraloğlu’nun ziyaret programında Gediz Köprülü Kavşağı’nda incelemeler ve AK Parti Manisa İl Danışma Toplantısı yer alıyor.

Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na hareket edecek olan Bakan Uraloğlu, buradan Manisa’ya geçerek kentteki ilk durağı olan Manisa Valiliği’ni ziyaret edecek. Vali Enver Ünlü ve il yöneticileri ile bir araya gelecek olan Bakan, Manisa’da yürütülen ulaştırma projeleri hakkında bilgi alacak.

Ziyaretin ardından, yapım çalışmaları devam eden Gediz Köprülü Kavşağı’nda incelemelerde bulunacak olan Uraloğlu, projenin son durumu hakkında yerinde değerlendirmeler yapacak.

Bakan Uraloğlu, Manisa temaslarının son bölümünde AK Parti Manisa İl Danışma Toplantısı’na katılarak partililerle buluşacak ve burada bir konuşma gerçekleştirecek.

Bakan Uraloğlu Manisa’ya Geliyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.