1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Bakan Akar ve Başkan Büyükkılıç Biraraya Geldi

Bakan Akar ve Başkan Büyükkılıç Biraraya Geldi

featured
service

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak, Talas Belediyesi ve Kayseri Ticaret Odası’nda düzenlenen istişare toplantılarında, yerel yönetim projeleri ve bölgesel kalkınma konuları ele alındı.

Ziyaret heyetinde Hulusi Akar’ın yanı sıra AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan yer aldı. Heyet, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ile bir araya gelerek, ilçede planlanan hizmetler üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Bakan Akar ve Başkan Büyükkılıç Biraraya Geldi 1

Sık sık ilçe belediye başkanları ile bir araya gelerek yerel yönetim hizmetleri alanında istişarelerde bulunmaya devam ettiklerini belirten Başkan Büyükkılıç, “Talas’ımızda yapılacak hizmetlerle ilgili bir istişare toplantısı gerçekleştirdik” dedi.

Toplantı sonrası protokol üyeleri, hatıra fotoğrafı çektirirken, daha sonra Kayseri Ticaret Odası’na geçerek Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy’a nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Büyükkılıç, misafirperverliğinden dolayı Gülsoy’a teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Bakan Akar ve Başkan Büyükkılıç Biraraya Geldi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.