1. Haberler
  2. Dizi
  3. Bahar Dizisi 21. Bölüm İzle! Tekrarı Ne Zaman?

Bahar Dizisi 21. Bölüm İzle! Tekrarı Ne Zaman?

featured
service

Show TV’nin sevilen dizisi Bahar, 21. bölümüyle dün akşam izleyici karşısına çıktı. Bahar’ın yaşadığı büyük değişim, ekran başındakilere hem duygusal anlar yaşattı hem de sürprizlerle dolu bir hikaye sundu. Bahar Dizisi’nin 21. bölümünde neler oldu, nasıl izlenir, tekrarı ne zaman? Haberimizde…

Evren’in vurulmasıyla darmadağın olan Bahar, hastaneden uzaklaştırılmasıyla birlikte adeta hayatının kontrolünü kaybetti. Evren’i kurtarmak için yoğun çaba sarf eden Timur ise bir yandan zorlu bir mücadele verirken, Süreyya’nın Bahar’a son darbeyi vurması işleri iyice karıştırdı. Hastaneye getirilen genç bir hastanın kimliği ise asistanlar ve doktorlar arasında büyük bir merak uyandırdı.

Bahar Dizisi 21. Bölüm İzle! Tekrarı Ne Zaman? 1

Bahar Küllerinden Yeniden Doğmaya Hazırlanıyor

Efsun, bu kaotik ortamdan faydalanarak Seren ve Aziz Uras’ın kafasını karıştırmakla meşgulken, Bahar ise hayatındaki her şeyi kaybetme noktasına geldi; işi, evi ve Evren’i kaybetmenin eşiğindeydi. Ancak küllerinden yeniden doğmaya kararlı olan Bahar’ı, finalde bekleyen acı sürpriz tüm dengeleri değiştirdi.

Bahar’ın ani rahatsızlığı, dışarıdan kusursuz görünen ailesinin farklı yüzlerini ortaya çıkarırken, eşi Timur’un karanlık tarafları da gün yüzüne çıkmaya başladı. Bahar, bu süreçte karşılaştığı zorluklarla başa çıkmaya çalışırken, Evren ise her anlamda Timur’un rakibi haline geldi.

Yaşadığı zorluklara rağmen Bahar’ın hayatını yeniden inşa etme çabası, ekran başındakilere trajikomik sahnelerle umut ve güç vermeye devam ediyor.

Bahar Dizisi Hangi Gün, Tekrarı Ne Zaman?

Bahar, güçlü oyuncu kadrosu ve dikkat çekici senaryosuyla her Salı 20.00’de Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam edecek. Dizinin başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan ve Ecem Özkaya yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu yapım, MF Yapım tarafından hayata geçirilirken, senaryosunu ise Ayça Üzüm kaleme alıyor.

Bahar dizisinin tekrarı Cumartesi günü 08:00’de yeniden ekrana gelecek.

Bahar Dizisi 21. Bölüm İzleme YouTube Linki

Bahar Dizisi 21. Bölüm İzle! Tekrarı Ne Zaman?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.