1. Haberler
  2. Dizi
  3. Bahar Dizisi 19. Bölüm İzle! Tekrarı Ne Zaman?

Bahar Dizisi 19. Bölüm İzle! Tekrarı Ne Zaman?

featured
service

Show TV’nin sevilen dizisi Bahar, dün akşam yayınlanan 19. bölümü ile izleyicilerini adeta ekrana kilitledi. Her bölümde olduğu gibi bu bölümde de dram, heyecan ve beklenmedik gelişmeler izleyicilere nefes kesen anlar yaşattı.

Dizinin son bölümünde izleyicilerin gözünü ekrandan ayıramadığı olaylar şu şekilde gelişti: “Seren’in kutlamanın ortasında rahatsızlanmasıyla herkes hamileliğini öğrenir. Aziz Uras başta olmak üzere herkesi şok eden bu haber yüzünden Umay annesine gerçeği söyleyemez. Seren’in ailesiyle ilgili çekincelerini Bahar ile paylaşması üzerine Bahar, Seren’in annesiyle tanışmaya gider.”

Seren’in zor ve mesafeli annesi Efsun ile Bahar’ın karşılaşması, dizinin yeni bir çatışma hattını oluşturdu. Bu tanışma, Bahar için yeni bir mücadele alanı açarken, izleyiciler iki güçlü kadının karşı karşıya gelişini heyecanla izledi.

Bahar Dizisi 19. Bölüm İzle! Tekrarı Ne Zaman? 1

Bölümün bir diğer dikkat çeken sahnesinde ise, “Aziz Uras ve Seren için romantik bir evlilik teklifi planlamada Bahar’a yardım eden Timur, diğer yandan da evin ipotek borcu konusunda para bulmaya çalışır.” Bu sırada hastanede yaşananlar, Süreyya ve ailedeki yeni dünürün yanı sıra Timur ile de başa çıkmaya çalışan Bahar’a zorlu anlar yaşattı.

Ancak Bahar’a moral veren tek şey, Evren’in aşkı oldu. İkili arasındaki romantizm izleyicilere sıcak anlar yaşattı. Bahar, Evren ile ilk kez baş başa bir akşam yemeğine çıkmaya hazırlanırken, karşısına çıkan beklenmedik olaylar yine dizinin temposunu yükseltti.

Efsun’un, Bahar’ın ailesiyle tanışmayı kabul etmesi üzerine Bahar, dünürlerine görkemli bir akşam yemeği organize etti. Ancak heyecan dolu bu an, “kapıya gelen kötü bir sürpriz” ile yerini dram dolu sahnelere bıraktı. Bahar’ın, ölümle burun buruna gelmesi aile içinde büyük çatışmalara neden olurken, bu kriz anında Bahar, eşi Timur’un saklı kalan yüzüyle karşılaştı.

Yaşadığı ani sağlık sorunları, Bahar ve çevresindekilerin hayatını değiştirecek yeni dinamikleri beraberinde getirdi. Timur ve Evren arasındaki rekabet, Bahar’ın hayatını yeniden inşa etme sürecine de damga vuracak gibi görünüyor. Bu süreçte, Bahar’ın trajikomik hikayeleri izleyiciye umut ve tebessüm aşılamaya devam edecek.

Başrollerini Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan ve Ecem Özkaya’nın paylaştığı Bahar dizisi, her salı saat 20:00’de Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor. Kaçıranlar için dizinin 19. bölüm tekrarı bu gece 00:15’te Show TV’de yeniden yayınlanacak.

19. bölümü izlemek için YouTube linkini tıklayabilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=MjarXLKh2Ws

Bahar Dizisi 19. Bölüm İzle! Tekrarı Ne Zaman?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.