1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Avcılar Kaymakamı Kemal İnan, Karamürsel Kaymakamlığı görevine atandı

Avcılar Kaymakamı Kemal İnan, Karamürsel Kaymakamlığı görevine atandı

featured
service

İstanbul Avcılar Kaymakamı olarak görev yapan Kemal İnan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararıyla Kocaeli Karamürsel Kaymakamlığı görevine atandı.

Kemal İnan Kimdir?

Kemal İNAN, Gaziantep Şehitkamil ilçesi doğumlu olup, İlk orta ve lise öğrenimini Gaziantep’te tamamladı. 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümüne girdi.

Burayı 1991’de bitirip 1992’de Şanlıurfa Kaymakam Adayı olarak mesleğine başladı. Ordu – Akkuş, Diyarbakır – Kocaköy, Mardin Vali Yardımcılığı, Çorum – Alaca, Konya – Seydişehir, Hatay – Reyhanlı, Manisa -Alaşehir, Denizli Vali Yardımcılığı, Gemlik Kaymakamlığı görevlerinden sonra Acılar Kaymakamlığına atandı. Kemal İNAN evli ve 3 çocuk babasıdır.

Kemal İnan, 2 Temmuz 2024 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararıyla Kocaeli Karamürsel Kaymakamlığı görevine atandı.

Avcılar Kaymakamı Kemal İnan, Karamürsel Kaymakamlığı görevine atandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.