1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. ATA GYO Ana Pazar’da İşlem Görmeye Başlayacak

ATA GYO Ana Pazar’da İşlem Görmeye Başlayacak

featured
service

Borsa İstanbul tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, ATA GYO’nun halka açık paylarının 01/07/2024 tarihinden itibaren Ana Pazar’da işlem görmesi kararlaştırıldı.

Şirketlerin Borsa İstanbul Ana Pazar’da işlem görmeye başlaması için, halka arz edilen paylarının piyasa değerinin 250 milyon TL ile 1 milyar TL arasında olması ve finansal durumunun ile faaliyetlerinin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi gerekiyor. ATA GYO, bu şartları yerine getirerek Ana Pazar’da işlem görmeye hak kazandı.

ATA GYO’dan Açıklama

ATA GYO Genel Müdürü Bedri Kurdoğlu; “Bu önemli gelişmeyi büyük bir memnuniyetle karşılıyoruz. Halka açık paylarımızın Borsa İstanbul Ana Pazar’da işlem görecek olması, şirketimizin finansal istikrarını ve operasyonel mükemmeliyetini bir kez daha teyit etmektedir. Tüm paydaşlarımıza verdikleri destek için teşekkür ediyor, bu yeni dönemde birlikte daha büyük başarılara imza atmayı diliyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.

ATA GYO Ana Pazar’da İşlem Görmeye Başlayacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.