1. Haberler
  2. Spor
  3. Arda Akkaş Fenerbahçe’de: Çocukluğumdan Beri Hayalim

Arda Akkaş Fenerbahçe’de: Çocukluğumdan Beri Hayalim

featured
service

Fenerbahçe, Antalyaspor’un genç yeteneği Arda Akkaş’ı kadrosuna kattı. Antalyaspor altyapısında yetişen ve U19 takımında forma giyen 17 yaşındaki orta saha oyuncusu, artık Fenerbahçe’nin U19 takımında mücadele edecek. 10 numara pozisyonunda görev yapan Akkaş, sarı-lacivertli formayı giymek için sabırsızlandığını belirtti.

“Çocukluğumdan beri hayalim”

Antalyaspor’un altyapısında futbola başlayan ve bu sezon U19 Süper Ligi’nde 6 kez forma giyen Arda Akkaş, Fenerbahçe’ye transfer oldu. Genç oyuncu, bugüne kadar Türkiye U16 ve U17 Milli Takımlarında da birer kez sahaya çıkarak uluslararası tecrübe kazandı.

Transferiyle ilgili sosyal medya hesaplarından bir açıklama yapan Akkaş, Antalyaspor’a veda etti ve Fenerbahçe’ye transfer olmanın gururunu şu sözlerle dile getirdi: “İlk kez 6 yaşında kapısından içeri girdiğim, 10 numarasını taşıdığım ve kaptanlığını yaptığım Antalyaspor’dan ayrılmış bulunmaktayım. Bu zaman kadar üzerimde emeği olan hocalarıma, yöneticilerime ve kulüp çalışanlarına teşekkür ediyorum. Asırlık Çınar Fenerbahçe’ye transfer olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. Çocukluğumdan beri hayalim olan Çubuklu formayı giymek ve büyük Fenerbahçe taraftarının önünde oynamak için sabırsızlanıyorum.”

Arda Akkaş Fenerbahçe’de: Çocukluğumdan Beri Hayalim
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.