1. Haberler
  2. Yerel
  3. Antalya Kitap Fuarı Yarın Kapılarını Açıyor

Antalya Kitap Fuarı Yarın Kapılarını Açıyor

featured
service

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 14’üncüsünü düzenleyeceği Antalya Kitap Fuarı, 25 Ekim Cuma günü saat 11.00’de kitapseverlerle buluşuyor. “İnsan Olmak” temasıyla düzenlenecek olan fuar, 25 Ekim – 3 Kasım tarihleri arasında Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak. Antalya halkı ve tüm edebiyat tutkunları, fuar boyunca yazarlar, yayınevleri ve kitaplarla dolu dopdolu bir etkinlik takvimiyle karşılanacak.

271 Yazar ve 225 Yayınevi Katılıyor

Bu yıl fuara, 271 yazar ve 225 ulusal ve uluslararası yayınevi katılıyor. Antalyalı yerel yazarlar da stantlarda yerini alarak okurlarıyla bir araya gelecek. Resmi açılış töreni, 25 Ekim Cuma günü saat 11.00’de yapılacak ve fuarın onur konuğu olarak İlker Başbuğ fuarda yer alacak. Ayrıca CHP Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır, tarihçi İlber Ortaylı, gazeteci-yazar İsmail Küçükkaya, yazar ve oyuncu İclal Aydın, siyasetçi Ümit Özdağ, senarist Gani Müjde, yazar ve müzisyen Tuna Kiremitçi, Dr. Dilek Kaya İmamoğlu gibi birçok ünlü isim de etkinlikler kapsamında Antalyalı kitapseverlerle buluşacak.

Antalya’nın Edebiyat Durağı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de fuar boyunca iki kitabını okurları için imzalayacak. Sabah 10.00 ile 20.00 saatleri arasında açık olacak fuar, her yaş grubundan kitapseveri bir araya getirmeyi hedefliyor. Antalya’nın 19 ilçesinden öğrencilerin de ilçe belediyelerin katkılarıyla fuara katılması sağlanacak, böylece gençlerin kitap sevgisini artırmaya yönelik önemli bir adım atılmış olacak.

Antalya Kitap Fuarı Yarın Kapılarını Açıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.