1. Haberler
  2. ANKARA
  3. Ankara’da Sahte Bal Operasyonu: Tonlarca Sahte Ürün Ele Geçirildi

Ankara’da Sahte Bal Operasyonu: Tonlarca Sahte Ürün Ele Geçirildi

featured
service

Ankara İl Jandarma Komutanlığı ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından, Akyurt ilçesinde bal üreticilerine yönelik düzenlenen denetim ve operasyonlarda tonlarca sahte bal ve binlerce sahte ürün etiketi ele geçirildi.

Gerçekleştirilen operasyonlarda, sahte bal üreten firmaların faaliyetlerine son verilirken, ele geçirilen ürünlerin piyasa sürülmesi engellendi. Yetkililer, olayla ilgili adli ve idari tahkikat başlatıldığını duyurdu.

“Sahtekarlara aman verilmeyecek”

Ankara Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın sağlığına kasteden sahtekârlarla mücadelemiz devam ediyor. Ankara İl Jandarma Komutanlığı ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından Akyurt ilçe sınırlarında faaliyet gösteren bal üreticisi firmalara yönelik yapılan ortak denetim ve operasyonlarda, tonlarca sahte bal ile muhtelif firmalara ait binlerce sahte ürün etiketi ele geçirilmiştir. Olayla ilgili adli ve idari tahkikata başlanılmıştır. Vatandaşımızın sağlığına kasteden, muhteris sahtekarlara aman verilmeyecek, takip ve denetimlerimiz hız kesmeden devam edecektir.” ifadelerine yer verildi.

Ankara’da Sahte Bal Operasyonu: Tonlarca Sahte Ürün Ele Geçirildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.