1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Ankara’da Bugün Hava Durumu Nasıl? 25 Ekim 2024

Ankara’da Bugün Hava Durumu Nasıl? 25 Ekim 2024

featured
service

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, Ankara genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde pus ve yer yer sis görülebilir. Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmezken, rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esmesi tahmin ediliyor. Güncel bir meteorolojik uyarı ise bulunmamaktadır.

Akyurt Hava Durumu

Akyurt’ta parçalı ve çok bulutlu, zamanla az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor. En yüksek sıcaklık ise 16°C olacak.

Altındağ Hava Durumu

Altındağ’da parçalı ve çok bulutlu hava, ilerleyen saatlerde yerini az bulutlu ve açık bir gökyüzüne bırakacak. İlçede en yüksek sıcaklık 17°C olarak ölçülecek.

Ayaş Hava Durumu

Ayaş’ta gün boyunca parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak, daha sonra az bulutlu ve açık bir gökyüzü bekleniyor. En yüksek sıcaklık 19°C seviyelerinde olacak.

Bala Hava Durumu

Bala’da parçalı ve çok bulutlu hava, gün içinde az bulutlu ve açık hale gelecek. İlçede en yüksek sıcaklık 14°C olacak.

Beypazarı Hava Durumu

Beypazarı’nda hava durumu parçalı ve çok bulutlu, zamanla az bulutlu ve açık olacak. En yüksek sıcaklık ise 19°C olarak tahmin ediliyor.

Çamlıdere Hava Durumu

Çamlıdere’de gün boyunca parçalı ve çok bulutlu hava, ilerleyen saatlerde az bulutlu ve açık hale gelecek. En yüksek sıcaklık 15°C olacak.

Çankaya Hava Durumu

Çankaya’da parçalı ve çok bulutlu hava, zamanla az bulutlu ve açık bir gökyüzüne dönüşecek. En yüksek sıcaklık 17°C olacak.

Çubuk Hava Durumu

Çubuk’ta parçalı ve çok bulutlu hava, ilerleyen saatlerde az bulutlu ve açık olacak. İlçede en yüksek sıcaklık 17°C olacak.

Elmadağ Hava Durumu

Elmadağ’da gün boyunca parçalı ve çok bulutlu bir hava görülecek, daha sonra az bulutlu ve açık bir gökyüzü bekleniyor. En yüksek sıcaklık 17°C olacak.

Etimesgut Hava Durumu

Etimesgut’ta hava parçalı ve çok bulutlu, zamanla az bulutlu ve açık olacak. En yüksek sıcaklık ise 18°C olarak tahmin ediliyor.

Evren Hava Durumu

Evren’de gün boyunca parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak, ilerleyen saatlerde az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor. En yüksek sıcaklık 15°C olacak.

Gölbaşı Hava Durumu

Gölbaşı’nda parçalı ve çok bulutlu hava, gün içinde az bulutlu ve açık hale gelecek. İlçede en yüksek sıcaklık 16°C olarak ölçülecek.

Güdül Hava Durumu

Güdül’de parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak, daha sonra az bulutlu ve açık bir gökyüzü görülecek. En yüksek sıcaklık 19°C olacak.

Haymana Hava Durumu

Haymana’da parçalı ve çok bulutlu hava, ilerleyen saatlerde az bulutlu ve açık olacak. En yüksek sıcaklık ise 15°C olacak.

Kalecik Hava Durumu

Kalecik’te gün boyunca parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak, zamanla az bulutlu ve açık hale gelecek. İlçede en yüksek sıcaklık 19°C olacak.

Kahramankazan Hava Durumu

Kahramankazan’da parçalı ve çok bulutlu hava, ilerleyen saatlerde az bulutlu ve açık olacak. En yüksek sıcaklık 18°C olarak tahmin ediliyor.

Keçiören Hava Durumu

Keçiören’de hava parçalı ve çok bulutlu, zamanla az bulutlu ve açık hale gelecek. İlçede en yüksek sıcaklık 17°C olacak.

Kızılcahamam Hava Durumu

Kızılcahamam’da gün boyunca parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak, daha sonra az bulutlu ve açık bir gökyüzü görülecek. En yüksek sıcaklık 15°C olacak.

Mamak Hava Durumu

Mamak’ta parçalı ve çok bulutlu hava, zamanla az bulutlu ve açık hale gelecek. İlçede en yüksek sıcaklık 17°C olacak.

Nallıhan Hava Durumu

Nallıhan’da gün boyunca parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak, ilerleyen saatlerde az bulutlu ve açık bir gökyüzü bekleniyor. En yüksek sıcaklık 19°C olacak.

Polatlı Hava Durumu

Polatlı’da parçalı ve çok bulutlu hava, zamanla az bulutlu ve açık olacak. En yüksek sıcaklık 18°C olacak.

Pursaklar Hava Durumu

Pursaklar’da parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak, daha sonra az bulutlu ve açık bir gökyüzü görülecek. İlçede en yüksek sıcaklık 17°C olacak.

Sincan Hava Durumu

Sincan’da gün boyunca parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak, zamanla az bulutlu ve açık hale gelecek. En yüksek sıcaklık 18°C olacak.

Şereflikoçhisar Hava Durumu

Şereflikoçhisar’da parçalı ve çok bulutlu hava, ilerleyen saatlerde az bulutlu ve açık olacak. En yüksek sıcaklık 17°C olacak.

Yenimahalle Hava Durumu

Yenimahalle’de parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak, daha sonra az bulutlu ve açık bir gökyüzü görülecek. İlçede en yüksek sıcaklık 18°C olacak.

Ankara’da Bugün Hava Durumu Nasıl? 25 Ekim 2024
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.