1. Haberler
  2. ANKARA
  3. Ankara’da Bugün Hava Durumu Nasıl? 19 Eylül 2024

Ankara’da Bugün Hava Durumu Nasıl? 19 Eylül 2024

featured
service

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan son bilgilere göre, Ankara ve çevresi için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı. Özellikle öğle saatlerinden itibaren Ankara’nın kuzey ilçeleri ile birlikte Çankırı, Bolu, Karabük, Düzce, Zonguldak ve Bartın’da kuvvetli yağışlar bekleniyor. Meteoroloji, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmezken, rüzgârın genellikle kuzey yönlerinden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış anında ise yer yer kuvvetli eseceği tahmin ediliyor.

Akyurt Hava Durumu

Akyurt’ta parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Öğle saatlerinden itibaren yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava etkili olacak. En yüksek sıcaklık 22°C.

Altındağ Hava Durumu

Altındağ’da hava parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. İlçede sıcaklık 26°C’ye kadar çıkacak.

Ayaş Hava Durumu

Ayaş’ta parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. En yüksek sıcaklık 27°C.

Bala Hava Durumu

Bala’da parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. Sıcaklık 22°C.

Beypazarı Hava Durumu

Beypazarı’nda hava parçalı ve çok bulutlu, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor. İlçede sıcaklık 27°C.

Çamlıdere Hava Durumu

Çamlıdere’de parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, yer yer kuvvetli olması bekleniyor. İlçede sıcaklık 21°C.

Çankaya Hava Durumu

Çankaya’da hava parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. İlçede sıcaklık 25°C olacak.

Çubuk Hava Durumu

Çubuk’ta parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Öğle saatlerinden itibaren yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Sıcaklık 25°C.

Elmadağ Hava Durumu

Elmadağ’da parçalı ve çok bulutlu hava hakim. Öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. İlçede sıcaklık 22°C.

Etimesgut Hava Durumu

Etimesgut’ta hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Öğle saatlerinden itibaren yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklık 26°C.

Evren Hava Durumu

Evren’de parçalı ve çok bulutlu bir hava olacak. Öğle saatlerinden itibaren yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. En yüksek sıcaklık 25°C.

Gölbaşı Hava Durumu

Gölbaşı’nda parçalı ve çok bulutlu hava öğle saatlerinden itibaren yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Sıcaklık 24°C.

Güdül Hava Durumu

Güdül’de parçalı ve çok bulutlu, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. Yağışlar yer yer kuvvetli olacak. Sıcaklık 26°C.

Haymana Hava Durumu

Haymana’da parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Sıcaklık 24°C.

Kalecik Hava Durumu

Kalecik’te hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Öğle saatlerinden itibaren yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. Sıcaklık 25°C.

Kahramankazan Hava Durumu

Kahramankazan’da parçalı ve çok bulutlu hava öğle saatlerinden itibaren yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Sıcaklık 25°C.

Keçiören Hava Durumu

Keçiören’de hava parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklık 26°C.

Kızılcahamam Hava Durumu

Kızılcahamam’da parçalı ve çok bulutlu, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Yağışlar yer yer kuvvetli bekleniyor. Sıcaklık 21°C.

Mamak Hava Durumu

Mamak’ta hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Öğle saatlerinden itibaren yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklık 26°C.

Nallıhan Hava Durumu

Nallıhan’da parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar yer yer kuvvetli olacak. Sıcaklık 26°C.

Polatlı Hava Durumu

Polatlı’da hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklık 27°C.

Pursaklar Hava Durumu

Pursaklar’da hava parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Sıcaklık 26°C.

Sincan Hava Durumu

Sincan’da parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak. Öğle saatlerinden itibaren yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. Sıcaklık 26°C.

Şereflikoçhisar Hava Durumu

Şereflikoçhisar’da hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklık 26°C.

Yenimahalle Hava Durumu

Yenimahalle’de hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Öğle saatlerinden itibaren yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklık 26°C.

Ankara’da Bugün Hava Durumu Nasıl? 19 Eylül 2024
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.