1. Haberler
  2. ANKARA
  3. Ankara İtfaiyesi Kahramanı ve Enkazdan Kurtardığı Genç Kadın Dünya Evine Girdi

Ankara İtfaiyesi Kahramanı ve Enkazdan Kurtardığı Genç Kadın Dünya Evine Girdi

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye eri Cebrail Sarsılmaz, 6 Şubat Depremi’nde Kahramanmaraş’ta bulunan Müjde Apartmanı’nın enkazından kurtardığı 24 yaşındaki Sinem Kaynak ile hayatını birleştirdi.

Nikâh töreni, Âşık Veysel Nikâh Salonu’nda gerçekleşti ve çiftin nikâh şahitliğini İtfaiye Daire Başkanı Ali Levent Çeri ile Arama Kurtarma Şube Müdürü Hüseyin Turan yaptı.

“TRAJİK BİR OLAYDAN MUTLU BİR SONA KAVUŞTUK”

Trajik bir olayın ardından mutlu bir sona ulaşmanın kendisini ve eşini heyecanlandırdığını ifade eden Cebrail Sarsılmaz, “6 Şubat depreminde arama kurtarma çalışmalarında 13 gün boyunca görev aldım. Kahramanmaraş’ta Müjde Apartmanı’ndan eşimi ve kardeşini canlı olarak enkazdan çıkardık. Bu, tarif edilemez bir duygu. Trajik bir olaydan mutlu bir sona kavuştuk” dedi. Sinem Kaynak ise, “Olumsuz bir olay neticesinde bir araya gelsek de enkazdan çıkarılan şanslı birkaç kişiden biriydik. Hayat bizi sonrasında birleştirdi. İçimizde buruk bir hüzün var. Kendi kayıplarımız ve diğer kayıplar için üzgünüz, ancak hayat devam ediyor ve biz mutluyuz” diyerek duygularını paylaştı.

Ankara İtfaiyesi Kahramanı ve Enkazdan Kurtardığı Genç Kadın Dünya Evine Girdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.