1. Haberler
  2. ANKARA
  3. Ankara Büyükşehir’den Ücretsiz Soğuk Limonata İkramı

Ankara Büyükşehir’den Ücretsiz Soğuk Limonata İkramı

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sıcak havaların etkili olduğu Başkentte vatandaşların serinlemesi ve sıvı ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla kentin nüfus yoğunluğunun fazla olduğu noktalarında ücretsiz soğuk organik limonata ikramına başladı.

Sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda, yaz aylarında toplum sağlığını koruyucu önlemler alan Ankara Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı aracılığıyla vatandaşlara soğuk organik limonata dağıtımına başladı. Uygulama, yaz boyunca devam edecek.

Bunaltıcı sıcak havaların vatandaşları olumsuz etkilediği yaz aylarında, halkın rahatlaması için ücretsiz soğuk limonata ikramına Kızılay Meydanı, Ulus Zafer Anıtı ve Avusturya-Türkiye maçı öncesinde Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı’nda başlandı.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Önder Yanmaz, uygulama hakkında şunları söyledi: “Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığımızca ‘ABB’den Serin Bir Mola Ev Yapımı Ücretsiz Limonata’ sloganı ile sosyal belediyecilik kapsamında Başkentimizin merkezi bölgelerinde yaz ayı sonuna kadar ücretsiz olarak limonata ikramlarında bulunacağız. Burada vatandaşlarımızın ferahlaması amacıyla sıcak havalara karşı tedbir almayı hedefliyoruz. Daha öncesinde Kızılay, Ulus ve milli maçta limonata ikramlarında bulunduk.”

Ankara Büyükşehir’den Ücretsiz Soğuk Limonata İkramı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.