1. Haberler
  2. ANKARA
  3. Ankara Büyükşehir Belediyesi: “Zabıta Ekiplerimizin Olayla İlgisi Yok”

Ankara Büyükşehir Belediyesi: “Zabıta Ekiplerimizin Olayla İlgisi Yok”

Ankara Büyükşehir Belediyesi, zabıta ekiplerinin bir vatandaşın kemanını ve telefonunu kırdığı iddiasıyla sosyal medyada gündeme gelen görüntüler hakkında bir basın açıklaması yaptı.

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal medyada yer alan ve vatandaşların tepkisini çeken görüntüler üzerine bir açıklama yaptı. Sosyal medyada yer alan görüntülerde sokak müziği yapan bir vatandaşın kemanı ve telefonunun Ankara Büyükşehir Belediyesi zabıtalarınca kırıldığı iddia edilmişti. ABB’den yapılan açıklamada, “Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak; zabıta personelimize yönelik sosyal medyada gündeme gelen talihsiz olayla ilgili zabıta ekiplerimizin, iddia edilen olayla hiçbir ilgisinin bulunmadığını belirtmek isteriz.” ifadelerine yer verildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamanın devamında şu görüşlere yer verildi.

“Vatandaşlarımıza her zaman hoşgörü, saygı ve güler yüzle hizmet sunmayı ilke edinen zabıta ekiplerimiz, yine bu anlayışla görevlerini sürdürmektedir. Ayrıca, ilgili vatandaşa ulaşarak kendisinin sosyal yardım ihtiyacı olup olmadığı tespit edilecek ve gerekli destek sağlanacaktır.

Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak; tüm vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu ve ihtiyaç hâlinde her türlü yardımı sunmaya devam edeceğimizi vurgulamak isteriz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Ankara Büyükşehir Belediyesi: “Zabıta Ekiplerimizin Olayla İlgisi Yok”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.