1. Haberler
  2. ANKARA
  3. Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Okulları Başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Okulları Başladı

featured
service

Çocuk ve gençleri spor yapmaya teşvik ederek yeteneklerini geliştirmeyi amaçlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, Aile Yaşam Merkezleri, Çocuk Kulüpleri ve Gençlik Merkezlerinde açtığı ‘Yaz Okulları’ ile büyük ilgi görüyor. Öğrenci dostu uygulamalarıyla yaz tatilinde de öğrencilerin yanında olmayı sürdüren belediye, eğitim ve kişisel gelişim fırsatları sunuyor.

Başkentli Çocuklardan Yaz Okuluna Yoğun İlgi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yaz tatilinin başlamasıyla birlikte Aile Yaşam Merkezleri, Çocuk Kulüpleri ve Gençlik Merkezlerinde ücretsiz yaz okulları açtı. Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürlüğü Eğitim Sorumlusu Damla Aykut, “Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı olarak Aile Yaşam Merkezleri, Gençlik Merkezleri, Çocuk Kulüpleri’nde her yıl düzenlediğimiz yaz okulları bu yıl da yoğun ilgi gördü. Öğrencilerimizin yaz tatillerini verimli ve eğlenceli geçirmeleri adına eğitim, spor, sanat ve kültürel anlamda çok güzel ders programları oluşturuldu, bütün öğrencilerimizi merkezlerimize bekliyoruz” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Okulları Başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.