1. Haberler
  2. Spor
  3. Ancelotti’den Real Sociedad Maçı Sonrası Arda Güler Yorumu

Ancelotti’den Real Sociedad Maçı Sonrası Arda Güler Yorumu

featured
service

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Real Sociedad karşısında alınan 2-0’lık galibiyetin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Beşinci hafta mücadelesinde zorlu geçen karşılaşmanın ardından takımının gösterdiği çabayı öven Ancelotti, “Çok memnunum, ama daha iyileştirmek için eleştiri yapmak zorundayız. Bu maç, eksik kalan şeyleri değerlendirmek için harika bir fırsat ama üç puan almak en önemlisi.” dedi.

Ancelotti, “Henüz yüzde 100 değiliz, ama oyuncularımız bireysel olarak çok gelişiyor. Bu yoğun maç dönemine iyi bir başlangıç yapmak çok önemliydi. Dört orta saha oyuncumuz eksik olduğunda ve tam formda olmadığımızda dengeyi bulmak zor oluyor. Bugün Modrić, Valverde ve Arda Güler’in ortaya koyduğu çalışma çok iyiydi ve bunu çok değerli buluyorum.” diye konuştu.

“Çıkışlarda zorlandık”

Ancelotti, Real Sociedad’ın presine karşı takımının zorlandığını kabul etti ve “Topu oyuna sokma konusunda sıkıntılar yaşadık. Real Sociedad ön alanda baskıyı çok iyi yaptı ve boş oyuncuyu bulmakta zorlandık.” şeklinde konuştu.

Savunmada Rotasyona Gidecek

Militão’nun durumu hakkında konuşan Ancelotti, “Durumu iyi. Önümüzdeki maçlarda savunma oyuncuları arasında rotasyon yapmayı planlıyorum. Bugün orta sahada eksikliklerden dolayı biraz sıkıntı yaşadık. Brahim’in ise kasığında rahatsızlık var, yarın değerlendirilecek.” dedi.

Ancelotti, takımın yıldızı Kylian Mbappé’nin formundan da memnun olduğunu belirterek, “Mbappé’yi daha canlı ve aktif görüyorum. Topla çok tehlikeli ve Vini Jr. ile çok iyi bir uyum yakaladı. Oyunu beni çok memnun etti.” ifadelerini kullandı.

İki penaltı pozisyonuyla ilgili konuşan Ancelotti, “İkinci penaltıyı görmedim. Hakem VAR’a gittiğinde daha net bir görüş elde ediyor. İlk penaltıyı Vini Jr. kullandı, ikinciyi ise Mbappé. Bu sorumluluğu aralarında paylaşıyorlar ve iyi bir denge kuruyorlar” dedi.

Ancelotti’den Real Sociedad Maçı Sonrası Arda Güler Yorumu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.