1. Haberler
  2. Yerel
  3. Alzheimer Hastası Yaşlı Kadın Üzüm Bağlarında Bulundu

Alzheimer Hastası Yaşlı Kadın Üzüm Bağlarında Bulundu

featured
service

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde kaybolan 79 yaşındaki Alzheimer hastası Şevkiye Parlak, itfaiye ekiplerinin özverili çalışmaları sonucu üzüm bağlarında sağlıklı bir şekilde bulundu.

Olay, Saruhanlı’nın İstasyon Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Alzheimer hastası olduğu belirtilen Şevkiye Parlak, evinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Yakınları, kaybolan kadını bulmak için Manisa İl Emniyet Müdürlüğü’ne başvurdu ve arama kurtarma çalışmaları hızla başlatıldı.

Alzheimer Hastası Yaşlı Kadın Üzüm Bağlarında Bulundu 1

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’nin de katıldığı arama çalışmaları yaklaşık üç saat sürdü. Yoğun aramalar sonucunda, Hacırahmanlı Mahallesi tren yolu yakınlarındaki üzüm bağlarının arasında sevindirici haber geldi. Şevkiye Parlak, bitkin halde bulunmasına rağmen sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Bulunan yaşlı kadın, itfaiye ekiplerinin yardımıyla sivil bir araçla ana yola çıkarıldı ve burada bekleyen sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık görevlileri tarafından ilk kontrolleri yapılan Parlak’ın genel sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.

Kaynak: İGFA

Alzheimer Hastası Yaşlı Kadın Üzüm Bağlarında Bulundu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.