1. Haberler
  2. Altındağ
  3. Altındağ Belediyesi Personeline Metruk Yapılarla Mücadele Eğitimi

Altındağ Belediyesi Personeline Metruk Yapılarla Mücadele Eğitimi

featured
service

Altındağ Belediyesi, kurum içi eğitimler kapsamında görevli personeller için önemli bir seminer düzenledi. İmar ve Şehircilik, Emlak ve İstimlak, Zabıta, Hukuk İşleri, Mali Hizmetler ve Fen İşleri Müdürlükleri personelleri, Altındağ Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen eğitim seminerine katıldı. Seminerde, metruk yapılarla mücadele konusunda detaylı bilgiler paylaşıldı.

İmar Kanunu ve Uygulamaları Ele Alındı

Altındağ Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdurrahman Keleş tarafından yönetilen seminerde, 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 32., 42. ve 39. maddeleri ile ilgili uygulamalar anlatıldı. Seminerde özellikle, metruk ve ruhsatsız yapıların tespit edilmesi, yıkım süreçleri ve bu süreçte izlenen prosedürler detaylı bir şekilde ele alındı. Ceza maddeleri, yıkım kararlarının alınma süreci ve bu kararların uygulanmasında dikkat edilmesi gereken hususlar da katılımcılara aktarıldı.

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, seminer öncesinde yaptığı açıklamada, belediye personeline yönelik düzenlenen bu eğitimlerin, metruk yapılarla mücadelede etkinlik sağladığını vurguladı. Tiryaki, Altındağ’ın modern bir görünüme kavuşturulması adına belediye olarak verdikleri önemi ve kararlılıklarını belirtti. Kurum içi eğitimlerin personel tarafından büyük bir ilgiyle takip edildiğini ve memnuniyetle karşılandığını da dile getirdi.

Altındağ Belediyesi Personeline Metruk Yapılarla Mücadele Eğitimi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.