1. Haberler
  2. Akyurt
  3. Akyurt Belediyesi “Akyurt Sevdası” Serisi ile Görsel Şölen Sunuyor

Akyurt Belediyesi “Akyurt Sevdası” Serisi ile Görsel Şölen Sunuyor

featured
service

Akyurt Belediyesi, “Akyurt Sevdası” adlı yeni bir video serisi başlatarak, ilçenin tarihi ve kültürel zenginliklerini gözler önüne seriyor. Serinin ilk iki bölümü yayınlandı ve büyük beğeni topladı.

İlk videoda, Akyurt’un tarihi ve kültürel derinliklerine vurgu yapılarak şu ifadeler kullanıldı:

“Anadolu’nun kalbinde, kral yolunun üzerinde başlar bu öykü. Adı, Akyurt Sevdası. M.Ö. 3000 yılına dayanan, kralların, hakanların sevdası Akyurt. Dört bir yanında yerleşmiş, göç etmiş kültürlerin ayak izleri görülür. Burada mevsimler tel tel açılır zaman yaylasında. Akyurt semalarında, atlas kanatlarıyla süzülürken, yüzü güneşe dönüktür sırtı dağlara.”

Doğanın Güzellikleri ve Akyurt’un Eşsiz Atmosferi

Akyurt Belediyesi seri ile görsel şölen sunuyor. İlk videoda bu büyüleyici doğa manzaraları eşliğinde şu cümlelere yer verildi:

“Atadan toruna, ülkenin kutsalıdır Akyurt. Burada yücedir dağlar, cümbüştür renkler, yaşamak bayramdır burada. Bu saatlerde akşam güneşi, şehre sırtını döner ve ufukta sessizce kaybolup gider. Vadiler uzayıp giderken uçsuz bucaksız, yıldızlar süzülür gecelerde.”

Serinin gelecek bölümleri de büyük bir merakla bekleniyor.

İkinci Bölüm;

Akyurt Belediyesi “Akyurt Sevdası” Serisi ile Görsel Şölen Sunuyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.