1. Haberler
  2. Yerel
  3. Akyazı AK Parti 7. Olağan İlçe Kongresi Gerçekleşti

Akyazı AK Parti 7. Olağan İlçe Kongresi Gerçekleşti

featured
service

AK Parti Akyazı İlçe Teşkilatı’nın 7. Olağan Kongresi, teşkilat üyeleri ve davetlilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, kongrede yaptığı konuşmada, “Akyazı’mız dava şuuruyla hareket etmiş ve her zaman liderine sahip çıkmıştır. Bizler bugüne kadar tüm kadrolarımızla her mahallemizin sorunlarına karşı çözüm üretmeye çalıştık. Hamdolsun bugün doğalgazı, asfaltı, parkları, altyapısı ve sosyal donatı alanlarıyla ilçemiz çok farklı bir noktaya geldi. Ama yapacak daha çok işimiz var. Şunu biliyoruz ki bizim insanımız hizmetin en iyisine layıktır” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, kongrede yaptığı konuşmada ilçenin kalkınması için birlik içinde çalışmaya devam edeceklerini ifade ederek, “Dayanışma içinde gayretle çalışarak insanımıza yakışır bir Akyazı’yı birlikte inşa ediyoruz, etmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullanduç

Kongre, TUSAŞ saldırılarında şehit olanlar için Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İstiklal Marşı’nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gönderdiği video mesaj salonda büyük ilgiyle izlendi.

Akyazı AK Parti 7. Olağan İlçe Kongresi Gerçekleşti 1

AK Parti Akyazı İlçe Kongresi’ne AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, KEFFEK Başkanı Çiğdem Erdoğan, MKYK Üyesi Mehmet Ali Okur, AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever ve Sakarya milletvekilleri Lütfi Bayraktar, Ali İnci, Ertuğrul Kocacık ve Murat Kaya katılım sağladı. Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ve Akyazı Ziraat Odası Başkanı Ali Şener Bayraktar da hazır bulundu. Ayrıca, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, meclis üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda partili kongrede yer aldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, konuşmasına şu sözlerle devam etti:

“Karacasu Deresi olmak üzere, yeni caddeler, altyapı ve içme suyu hatlarıyla insanımıza yakışır bir Akyazı oluşturmaya çalışıyoruz. Seçimden önce sözler vermiştik. Şimdi o sözlerimizi bir-bir tutuyoruz. Akyazı’mızı geliştirmeye devam edeceğiz. Bu davaya gönül veren, hizmet eden kim varsa hepsinden Allah razı olsun. İlçemizin kalkınması ve daha müreffeh bir yaşam standartlarına kavuşması adına hep birlikte gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Eski dönemde bu ülkede bazı kesimler iktidar olunur ama muktedir olunmaz derlerdi. Ama şimdi liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti hem iktidar hem de muktedir oldu. Her zaman liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında yol yürümeye devam edeceğiz.”

Kongrede mevcut ilçe başkanı Mesut Ekrem güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

Akyazı AK Parti 7. Olağan İlçe Kongresi Gerçekleşti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.