1. Haberler
  2. Gündem
  3. Aksaray-Ankara Karayolunda Feci Kaza: 7 Ölü, 33 Yaralı

Aksaray-Ankara Karayolunda Feci Kaza: 7 Ölü, 33 Yaralı

featured
service

Aksaray-Ankara karayolu Acıpınar mevkisinde meydana gelen feci kazada, bir tur otobüsü henüz belirlenemeyen bir nedenle devrildi. Olay yerinde yapılan ilk incelemelere göre, 7 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi ise yaralandı.

Kazanın hemen ardından bölgeye çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler, yaralıları çevredeki hastanelere sevk ederken, olay yerinde can pazarı yaşandı.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Aksaray Merkez ilçe E-90 karayolu üzerinde, Balıkesir’den Kapadokya bölgesine seyir halinde bulunan ve içerisinde 2 şoför, 1 rehber ve 41 yolcunun bulunduğu tur otobüsü yoldan çıkarak devrilmiştir. Kazada maalesef 7 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 2 vatandaşımız ağır olmak üzere 33 vatandaşımız da yaralanmıştır.” dedi.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kazada hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı. Vali Kumbuzoğlu mesajında, “Aksaray-Ankara yolu Acıpınar mevkiisinde tur otobüsünün yoldan çıkarak devrilmesi sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi almak için çalışmalar sürüyor.

AKSARAY (İGFA)

Aksaray-Ankara Karayolunda Feci Kaza: 7 Ölü, 33 Yaralı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.