1. Haberler
  2. ÇUBUK
  3. AKK Başkanı Yılmaz’dan Çubuk Belediyesine Ziyaret

AKK Başkanı Yılmaz’dan Çubuk Belediyesine Ziyaret

featured
service

Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve beraberindeki heyet, Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş’ı ziyaret etti. Yılmaz, 31 Mart Yerel Seçimlerinde elde ettiği başarıdan dolayı Demirbaş’ı tebrik ederek, AKK’nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Ayrıca Yılmaz, Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş’ı 7 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilecek AKK’nin 6. Genel Kurul Toplantısına davet etti.

“Partisi Ankara Olan Herkes AKK’de Toplandı”

Yerel seçimlerin ardından Ankara ilçe belediye başkanlarını ziyaret etmeye devam eden AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, bu ziyaretler kapsamında Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş ile bir araya geldi. Yılmaz, daha önce de Çubuk Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Demirbaş’ı, yerel seçimlerde bir kez daha seçilmesinden dolayı tebrik etti.

Yılmaz, AKK’nin 6. Genel Kurul Toplantısı için davette bulunurken, “Partisi Ankara olan herkes Ankara Kent Konseyi’nde toplandı” dedi. 2 bin 800 kurum, kuruluş ve derneğin AKK’nin bileşeni olmak için başvurduğunu belirten Yılmaz, konseyin politik ayrım yapmadan, toplumun bütün kesimleriyle sivil alanda kendini ifade eden herkesin uzmanlık alanına sahne açan bir yapı oluşturduğunu ifade etti.

“AKK’yi Önemsiyoruz”

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Demirbaş, AKK’nin her kesimin ve siyasi görüşün bir arada olduğu bir yapı olmasının önemine vurgu yaparak, “Başkentin bugün çözülmesi gereken sorunları var. Bizler siyasetçi olarak bu sorunları belirli ortamlarda dile getiriyoruz ama sivil toplum kuruluşlarının sözcü ve çözüm bulucu olmaları son derece önemli” şeklinde konuştu.

AKK Başkanı Yılmaz’dan Çubuk Belediyesine Ziyaret

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.