1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ağıralioğlu’nun Partisi Yolda: Son Aşamaya Geldik

Ağıralioğlu’nun Partisi Yolda: Son Aşamaya Geldik

featured
service

Yavuz Ağıralioğlu’nun Dijital Ofisi’nden yapılan açıklamada, yeni bir siyasi partinin kuruluş sürecinde son aşamaya gelindiği bildirildi. Açıklamada, “Siyaset sahnesinde görünmek için değil “var olmak” için milletimizin tümünün “benim” diyeceği, “benimseyeceği” bir siyasi partinin kuruluş hazırlıklarında son aşamaya geldik.” denildi.

“Görünmek için değil ‘var olmak’ için”

Yavuz Ağıralioğlu’nun Dijital Ofis sosyal medya hesabından şu açıklamada bulunuldu:

“Milletimizin beklentilerine, itirazlarına ve ümitlerine ortak olarak yürüdüğümüz uzun yolculuğumuz, bir siyasi partinin kuruluşunu zorunlu kıldı. Attığımız her adımı düşünerek, planlayarak ve istişare halkamızı genişleterek atmaya gayret ettik, ediyoruz. Siyaset sahnesinde görünmek için değil ‘var olmak’ için milletimizin tümünün ‘benim’ diyeceği, ‘benimseyeceği’ bir siyasi partinin kuruluş hazırlıklarında son aşamaya geldik.”

Ayrıca, “Kuracak olduğumuz partinin asıl sahibi olan ‘milletimizi’ sürece ilişkin doğru bilgilendirmeyi de yadsınamaz bir sorumluluk olarak görüyoruz.” ifadelerinin ardından takip edilebilecek sosyal medya hesaplarının linkleri paylaşıldı.

Yavuz Ağıralioğlu, Mart 2023 seçimleri öncesinde İYİ Parti’den istifa etmişti.

Ağıralioğlu’nun Partisi Yolda: Son Aşamaya Geldik
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.