1. Haberler
  2. ANKARA
  3. ABB TV Yeni Yayın Dönemine Başlıyor

ABB TV Yeni Yayın Dönemine Başlıyor

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin internet tabanlı yayın organı ABB TV, yepyeni bir yayın dönemine merhaba diyor. Kent gündemini yakından ilgilendiren programların yanı sıra, eğitim, kültür-sanat, spor, sağlık, yaşam ve eğlence gibi birçok farklı kategoride zengin içerikler, izleyicilerle buluşacak. ABB TV, dünyanın her yerinden erişim sağlanabilen yayınlarıyla, Başkentlilere bilgi sunmaya devam edecek.

ABB TV, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve iştirakleri tarafından düzenlenen ihaleler ile Meclis toplantılarını canlı yayınlayarak şeffaf belediyeciliğin örneklerinden biri olmaya devam ediyor. Yeni dönemde de ünlü konuklar, gündem belirleyen programlar ve Başkent’in tarihine tanıklık eden tematik yayınlarla izleyici karşısına çıkacak.

Dört Yıldır Başkentin Resmi Yayın Organı

ABB TV, dört yıl önce başladığı yayıncılık hayatında, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin resmi yayın organı olarak şehrin hafızasını canlı tutan ve ruhunu yansıtan programlara ev sahipliği yapıyor. Tarihi mekânlardan kültürel etkinliklere, sanattan spora kadar pek çok konuyu ele alan ABB TV, Ankara odaklı ilk televizyon kanalı olma özelliğini taşıyor.

ABB TV Genel Yayın Sorumlusu Elif Akaydın Özkan, yeni yayın dönemine dair yaptığı açıklamada, “4 yıldır ABB’nin resmi yayın organı olarak çalışmalarını aynı heyecanla sürdüren ABB TV, yeni yayın döneminde de Ankara’nın dinamiklerini yansıtan zengin içerikleri, izleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor. Meclis toplantıları, ihale canlı yayınları ve Büyükşehir belediyesinin hizmetlerine dair en güncel, en doğru haberlerin yanı sıra, Başkent’in köklü tarihine tanıklık eden, kültürünü yansıtan Ankara eksenli tematik programlar da yine bu platform üzerinden takip edilebilecek” dedi.

Canlı Yayınlar, Etkinlikler ve Daha Fazlası

ABB TV, Başkent’in spor kulüplerinin maçlarından, kültür-sanat etkinliklerine ve konserlere kadar birçok canlı yayını izleyicilere sunuyor. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan bu içerikler, Başkentlilerin hem kültürel hem de sosyal yaşamlarına katkıda bulunmayı hedefliyor.

Dünyanın her yerinden izlenebilen ABB TV’ye, Başkent Mobil uygulaması ve www.ankara.com.tr adresi üzerinden erişim sağlanabiliyor.

ABB TV Yeni Yayın Dönemine Başlıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.