1. Haberler
  2. Spor
  3. A Millî Takımımız, Karadağ Maçının Hazırlıklarına Başladı

A Millî Takımımız, Karadağ Maçının Hazırlıklarına Başladı

featured
service

A Millî Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’ta 11 Ekim’de Karadağ ve 14 Ekim’de İzlanda ile oynayacağı karşılaşmalar öncesinde İstanbul’da kampa girdi. Millî Takım, TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

A Millî Takımımız, Karadağ Maçının Hazırlıklarına Başladı 1

Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetimindeki çalışma, fitness salonunda ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra sahaya çıkan futbolcular, ısınma programına devam etti. Antrenmanda oyuncular iki gruba ayrıldı; bir grup top kapma çalışması yaparken, dün oynanan maçta yer alan futbolcular rejenerasyon çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın son bölümünde ise hücum varyasyonlarına ağırlık verildi.

Merih Demiral tedbir amaçlı olarak antrenmana katılmadı. İsmail Yüksek ve Mert Günok sağlık kontrollerinin devam etmesi nedeniyle çalışmada yer almazken, Kerem Aktürkoğlu, Okay Yokuşlu, Orkun Kökçü ve Zeki Çelik de seyahat programlarına bağlı olarak idmana katılamadı.

A Millî Takımımız, Karadağ Maçının Hazırlıklarına Başladı 2

A Millî Takım’ın bugünkü antrenmanını, TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, TFF Başkan Vekilleri Fuat Göktaş ve Ceyhun Kazancı ile TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Ural Aküzüm ve Bilal Arslan da yerinde takip etti.

Millî Takımımız, zorlu Karadağ ve İzlanda maçları öncesinde hazırlıklarına bugün de devam edecek.

A Millî Takımımız, Karadağ Maçının Hazırlıklarına Başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.