1. Haberler
  2. Spor
  3. A Millî Takımımız, İzlanda Maçı Öncesi Hazırlıklarını Tamamladı

A Millî Takımımız, İzlanda Maçı Öncesi Hazırlıklarını Tamamladı

featured
service

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’ta mücadele eden A Millî Takımımız, yarın akşam oynayacağı İzlanda karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı. Milliler, Miðgarður Kapalı Spor Kompleksi’nde gerçekleştirdikleri son antrenmanla maça hazır hale geldi.

Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde gerçekleştirilen idmana aday kadroda yer alan tüm futbolcular katılım sağladı. Neşeli anların yaşandığı ısınma bölümüyle başlayan çalışma, rondo ve taktik ağırlıklı antrenmanlarla devam etti. Antrenmanın son bölümünde ise gol yollarındaki son vuruşlara odaklanıldı.

A Millî Takımımız, İzlanda Maçı Öncesi Hazırlıklarını Tamamladı 1

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, tesis girişinde teknik heyet ve futbolcuları karşıladı. Hacıosmanoğlu, Teknik Direktör Vincenzo Montella ile teknik ekibi ve futbolcuları selamlayarak başarılar diledi. Antrenmanı izleyen Hacıosmanoğlu’na, TFF Başkan Vekili Ceyhun Kazancı, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Zafer Bahadır Saraç ve Hasan Surözü ile Genel Sekreter Abdullah Ayaz da eşlik etti.

İzlanda-Türkiye karşılaşması yarın (14 Ekim 2024) TSİ 21:45’te başlayacak.

A Millî Takımımız, İzlanda Maçı Öncesi Hazırlıklarını Tamamladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.