1. Haberler
  2. Spor
  3. A Millî Takımımız, Çekya Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

A Millî Takımımız, Çekya Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

featured
service

A Millî Takımımız, 2024 Avrupa Şampiyonası’nda Çekya ile 26 Haziran Çarşamba günü oynayacağı gruptaki son maçın hazırlıklarına devam etti. Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetimindeki antrenman, fitness salonunda yapılan mobilizasyon ve kuvvet çalışmaları ile başladı. Daha sonra sahaya geçen oyuncular, neşeli anlara sahne olan ısınma bölümünün ardından taktik çalışmalar yaptı.

Antrenmanda Sakatlık Durumları

Bugün A Millî Takım kampına katılan kaleci Muhammed Şengezer de idmanda yer aldı. Bir süredir sakatlığı bulunan İrfan Can Kahveci ile dün bireysel antrenman yapan Arda Güler, bugünkü idmanın tamamında takımla çalıştı. Ayak bileğinde travma oluşan Orkun Kökçü ve dizinde ağrısı olan Mert Günok tedavilerine devam edilmesi sebebiyle çalışmada yer almadı.

Resmî Antrenman ve Yolculuk Planı

A Millî Takımımız, bugün saat 11.00’de (TSİ 12.00) Hannover yakınlarındaki Barsinghausen kasabasında yer alan kamp tesisinde Çekya maçı öncesindeki resmî antrenmanını yapacak. A Millî Takım kafilesi, saat 16.15’te (TSİ 17.15) hava yoluyla Hamburg’a yolculuk edecek. Teknik Direktör Vincenzo Montella ve bir millî futbolcumuzun katılacağı basın toplantısı, müsabakanın oynanacağı Volksparkstadion’da düzenlenecek.

Takımımızın Çekya karşısında başarılı bir performans sergileyerek gruptaki son maçını zaferle tamamlaması hedefleniyor. Hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken, teknik ekip ve oyuncularımız maça en iyi şekilde hazırlanmak için yoğun çaba sarf ediyor.

Çekya – Türkiye Maçının Hakemi Belli Oldu

A Millî Takımımızın Çekya ile oynayacağı 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu maçının hakemleri belli oldu.

Almanya’nın Hamburg kentinde bulunan Volkspark Stadyumu’da 26 Haziran 2024 Çarşamba günü oynanacak ve TSİ 22.00’de başlayacak müsabakayı Romanya Futbol Federasyonu’ndan István Kovács yönetecek. Kovács’ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Vasile Marinescu ve Ovidiu Artene yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Norveç Futbol Federasyonu’ndan Espen Eskås olacak. Müsabakada Polonya Futbol Federasyonu’ndan Tomasz Kwiatkowski ise VAR olarak görev yapacak.

A Millî Takımımız, Çekya Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.