1. Haberler
  2. Spor
  3. A Millî Takım’ın Karadağ Maçı 11 Ekim’de! Hazırlıklar Sürüyor

A Millî Takım’ın Karadağ Maçı 11 Ekim’de! Hazırlıklar Sürüyor

featured
service

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’ta mücadele eden A Millî Futbol Takımımız, 11 Ekim’de Samsun’da Karadağ ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman, Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde yapıldı. Kadrodaki tüm futbolcuların yer aldığı çalışma, fitness salonunda 15 dakikalık bir hazırlıkla başladı. Ardından sahada ısınma hareketleri yapıldı ve Karadağ maçına yönelik taktik varyasyonlar üzerinde duruldu.

A Millî Takım'ın Karadağ Maçı 11 Ekim'de! Hazırlıklar Sürüyor 1

A Millî Takım’ın akşam antrenmanını Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, TFF Başkan Vekilleri Fuat Göktaş ve Ceyhun Kazancı ile Genel Sekreter Abdullah Ayaz da yakından takip etti.

A Millî Takım'ın Karadağ Maçı 11 Ekim'de! Hazırlıklar Sürüyor 2

Doğan Alemdar’dan Takıma Ziyaret

EURO 2024 kampı sırasında yaşadığı sol diz ön çapraz bağ sakatlığı nedeniyle ameliyat edilen milli kaleci Doğan Alemdar, tedavisi devam ederken bugün A Millî Takım kampını ziyaret etti. Riva’daki tesislere gelen Alemdar, takım arkadaşlarıyla ve sağlık ekibiyle görüştü. Milli kaleci ayrıca takımın antrenmanını saha kenarından izleyerek destek verdi.

A Millî Takımımız, yarın saat 16.30’da yapacağı basına kapalı antrenmanla Karadağ maçına yönelik hazırlıklarını sürdürecek. Samsun’da 11 Ekim’de oynanacak olan karşılaşma 21:45’te başlayacak.

A Millî Takım’ın Karadağ Maçı 11 Ekim’de! Hazırlıklar Sürüyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.