1. Haberler
  2. Spor
  3. A Millî Takım, İzlanda Maçı Hazırlıklarına Samsun’da Başladı

A Millî Takım, İzlanda Maçı Hazırlıklarına Samsun’da Başladı

featured
service

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’ta 14 Ekim’de İzlanda ile deplasmanda karşılaşacak olan A Millî Takımımız, Karadağ mücadelesinin ardından hazırlıklarına Samsun’da başladı. Bugün yapılan antrenman öncesinde Samsunspor Futbol Akademisi Mustafa Kemal Erkanat Tesisleri’nde sahaya çıkan millîler, teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde İzlanda maçı için çalışmalarını sürdürdü.

A Millî Takım, İzlanda Maçı Hazırlıklarına Samsun'da Başladı 1

Dün akşam oynanan Karadağ karşılaşmasında ilk 11’de görev alan futbolcular, takım otelinde rejenerasyon idmanı yaptı. Diğer futbolcular ise ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanı, pas, taktik ve son vuruş çalışmalarıyla sürdürdü. İdmanın sonunda çift kale taktik oyun oynandı. Sağ arka adalesinde sakatlık yaşayan Barış Alper Yılmaz antrenmana katılmadı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Ceyhun Kazancı, sabah yapılan antrenmanı yerinde izleyerek takıma moral verdi. Antrenman sonunda Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa ve Samsunspor Futbol Akademisi Koordinatörü Savaş Serdar, Teknik Direktör Vincenzo Montella’ya çiçek takdim ederek İzlanda maçında başarılar diledi.

A Millî Takım, İzlanda Maçı Hazırlıklarına Samsun'da Başladı 2

Millî futbolcular, idman sonrası Samsunspor Futbol Akademisi’ndeki genç futbolcularla bir araya gelerek fotoğraf çektirdi ve imza dağıttı.

A Millî Takım kafilesi, saat 15.30’da Samsun Çarşamba Havalimanı’ndan Türk Hava Yolları’na ait bir uçakla İzlanda’nın Keflavík Uluslararası Havalimanı’na hareket edecek. Takım, Keflavík’ten başkent Reykjavík’e geçerek kamp yapacağı otele yerleşecek.

A Millî Takım, İzlanda Maçı Hazırlıklarına Samsun’da Başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.