1. Haberler
  2. ANKARA
  3. 81 İlden Cumhuriyet Coşkusu: Hayatımız Cumhuriyet

81 İlden Cumhuriyet Coşkusu: Hayatımız Cumhuriyet

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet’in 101’inci yılını çeşitli etkinliklerle kutluyor. 81 ilden gelen “Cumhuriyet ve Sen” temalı fotoğrafların yer aldığı “Hayatımız Cumhuriyet” sergisi, 29 Ekim etkinlikleri kapsamında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın çağrısıyla Kızılay Metro Sanat Galerisi’nde açıldı. Sergi, 4 Kasım 2024 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

81 İlden Cumhuriyet Coşkusu: Hayatımız Cumhuriyet 1

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesaplarından yaptığı çağrıda, “Edirne’den Kars’a, Sinop’tan Hatay’a… 81 ilimizden sizlerin bu coşkusunu, Cumhuriyetimizin doğduğu, kuvvet bulduğu Türkiye’mizin kalbi Ankara’da sizlerle birlikte taçlandırmak istiyoruz” ifadelerine yer vererek vatandaşları etkinliklere davet etti. Yavaş, gelen fotoğraflardan oluşturulan bir videoyu ise “Edirne’den Kars’a, Sinop’tan Hatay’a tüm Türkiye’den ‘Hayatımız Cumhuriyet’ diyerek 101 yıllık Cumhuriyet coşkusunu 7’den 70’e bizlerle paylaşan herkese sonsuz teşekkürler. Çok güzelsin Türkiye!” notuyla sosyal medya hesaplarından paylaştı.

81 İlden Cumhuriyet Coşkusu: Hayatımız Cumhuriyet 2

Kızılay Metro Sanat Galerisi’nde sergilenen fotoğraflar, Mustafa Kemal Atatürk, Türk Bayrağı ve Cumhuriyet temalı zengin bir içerik sunuyor. 4 Kasım 2024 tarihine kadar ziyarete açık olan “Hayatımız Cumhuriyet” sergisi, Ankaralılar ve kenti ziyaret edenler tarafından büyük bir beğeniyle karşılanıyor.

81 İlden Cumhuriyet Coşkusu: Hayatımız Cumhuriyet
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.