1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. 56 Yıl Hapis Cezasıyla Aranan Şüpheli Sahte Kimlikle Yakalandı

56 Yıl Hapis Cezasıyla Aranan Şüpheli Sahte Kimlikle Yakalandı

featured
service

Bursa’da 21 ayrı suçtan kaydı bulunan ve hakkında 56 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Y.E. (43), polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalandı. Şüpheli, evine gireceği sırada kardeşine ait kimliği kullanarak kaçmaya çalışsa da, polis ekiplerinin dikkati sayesinde gözaltına alındı.

BURSA (İGFA) – Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Güven Büro Amirliği ekipleri, çek senet dolandırıcılığı ve tehdit gibi suçlardan kaydı bulunan Y.E.’yi yakalamak için teknik ve fiziki takip başlattı. Yıldırım ilçesindeki amcasının oğluna ait eve girmek üzereyken ekipler tarafından önü kesilen Y.E., kendisine kimlik sorulması üzerine kardeşi C.E.’nin kimliğini verdi. Ancak polis ekiplerinin durumu fark etmesiyle sahte kimlik planı boşa çıktı ve Y.E. gözaltına alındı.

56 Yıl Hapis Cezasıyla Aranan Şüpheli Sahte Kimlikle Yakalandı 1

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Y.E., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüpheli hakkında 56 yıl 6 ay 29 gün hapis cezasının yanı sıra, 2 milyon 048 bin 602 TL para cezası bulunduğu bildirildi.

56 Yıl Hapis Cezasıyla Aranan Şüpheli Sahte Kimlikle Yakalandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.