1. Haberler
  2. Gündem
  3. 45 İlde DEAŞ’a Yönelik “GÜRZ-23” Operasyonu: 216 Şüpheli Gözaltında

45 İlde DEAŞ’a Yönelik “GÜRZ-23” Operasyonu: 216 Şüpheli Gözaltında

featured
service

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, DEAŞ terör örgütüne yönelik 45 ilde gerçekleştirilen “GÜRZ-23” operasyonlarında 216 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Operasyonlar kapsamında gözaltına alınan şüpheliler hakkında, geçmişte DEAŞ içinde sorumlu düzeyde faaliyet gösterdikleri ve örgüte finans sağladıkları iddialarıyla soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Amasya, Ankara, Antalya, Batman, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Bursa, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mersin, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tokat, Yozgat ve Yalova’da gerçekleştirilen operasyonlar, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat ve TEM Daire Başkanlığı’nın koordinasyonu ile İl Emniyet Müdürlükleri TEM Şube Müdürlükleri tarafından yürütüldü.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonlara ilişkin açıklamasında, “Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize aralıksız devam edeceğiz” dedi.

45 İlde DEAŞ’a Yönelik “GÜRZ-23” Operasyonu: 216 Şüpheli Gözaltında
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.