1. Haberler
  2. Sinema
  3. 18 Ekim Cuma Günü Vizyona Girecek Filmler Belli Oldu

18 Ekim Cuma Günü Vizyona Girecek Filmler Belli Oldu

featured
service

Paribu Cineverse, 18 Ekim Cuma günü vizyona girecek birbirinden farklı türde yerli ve yabancı yapımlarla sinemaseverleri buluşturacak. Vizyondaki filmlerin yanı sıra, “Gelin Takımı”, “Gülümse 2” (Smile 2), “Cesur Panda Görevimiz Afrika” (Panda Bear in Africa), “Monte Cristo Kontu”, “Dabba”, “The Apprentice: Trump’ın Hikayesi”, “Kayıp Kamyon”, “Son Ana Kadar” (We Live in Time) ve “Hiçbir Şey Yerinde” filmleri de sinemaseverlerin beğenisine sunulacak. Vizyondaki tüm programlara Paribu Cineverse’ün mobil uygulaması ve internet sitesi üzerinden erişilebilecek.

Haftanın Öne Çıkan Filmleri

Gelin Takımı

18 Ekim Cuma Günü Vizyona Girecek Filmler Belli Oldu 1

Komedi türündeki bu yapım, başrollerinde Mehmet Günsür, Seda Bakan ve Nilperi Şahinkaya’yı buluşturuyor. Film, evlilik öncesi bekarlığa veda partisi düzenlemek isteyen bir grup arkadaşın macera dolu hikayesini anlatıyor. Partiyi düzenleyen Ayça, arkadaşlarıyla birlikte unutulmaz bir tatil planlar, ancak ihanetler ve yanlış anlaşılmalarla dolu bir maceranın içine sürüklenirler.

Gülümse 2 (Smile 2)

18 Ekim Cuma Günü Vizyona Girecek Filmler Belli Oldu 2

Parker Finn’in senaryosunu yazıp yönettiği bu korku filminde, dünya turuna çıkmak üzere olan pop fenomeni Skye Riley’in yaşadığı açıklanamayan olaylar konu ediliyor. Skye, bu korkunç olaylarla başa çıkmak için geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır ve hayatının kontrolünü yeniden ele geçirmeye çalışır.

Cesur Panda Görevimiz Afrika (Panda Bear in Africa)

18 Ekim Cuma Günü Vizyona Girecek Filmler Belli Oldu 3

Animasyon severlerin keyifle izleyeceği bu film, pandalar ve ejderhalar arasındaki dostluğu kurtarmak için bir maceraya atılan Panda Ping’in hikayesini anlatıyor. Ping, bebek ejderha Jielong’u kurtarmak için büyük bir mücadeleye girişir.

Monte Cristo Kontu

18 Ekim Cuma Günü Vizyona Girecek Filmler Belli Oldu 4

Alexandre De La Patellière ve Matthieu Delaporte tarafından sinemaya uyarlanan bu klasik yapım, genç denizci Edmond Dantès’in ihanet edenlerden intikam alma öyküsünü konu alıyor. On dört yılını hapiste geçirdikten sonra kaçmayı başaran Edmond, Monte Cristo Kontu olarak geri döner ve intikam planını devreye sokar.

Dabba

18 Ekim Cuma Günü Vizyona Girecek Filmler Belli Oldu 5

Korku türünde dikkat çeken “Dabba”, define bulmak isteyen bir adamın kendisini korkunç bir kabusun içinde bulmasını anlatıyor. Kenan ve arkadaşlarının define arayışı, onları tehlikeli bir maceraya sürükler.

The Apprentice: Trump’ın Hikayesi

18 Ekim Cuma Günü Vizyona Girecek Filmler Belli Oldu 6

Ali Abbasi yönetmenliğinde vizyona giren bu biyografik film, Donald Trump’ın emlak kariyerine nasıl başladığını konu ediyor. Trump’ın New York’taki yükselişi ve arka plandaki ilişkilerinin perde arkası bu filmde gözler önüne seriliyor.

18 Ekim Cuma Günü Vizyona Girecek Filmler Belli Oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.