1. Haberler
  2. Gündem
  3. 16 İlde DEAŞ’a Yönelik “BOZDOĞAN-48” Operasyonu: 45 Şüpheli Yakalandı

16 İlde DEAŞ’a Yönelik “BOZDOĞAN-48” Operasyonu: 45 Şüpheli Yakalandı

featured
service

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen “BOZDOĞAN-48” operasyonunda, 16 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik geniş çaplı operasyonlar düzenlendi. Operasyonlar sonucunda 45 şüpheli yakalandı.

Ankara, Antalya, Aydın, Düzce, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Sakarya ve Şanlıurfa’da İl Emniyet Müdürlükleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda, çok miktarda döviz ve Türk Lirası ile çok sayıda dijital materyale el konuldu.

Sosyal medya hesabı üzerinden operasyonun detayları hakkında bilgi veren İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Tek bir hedefimiz var; son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar sizlerin duası ve desteği ile durmadan, duraksamadan mücadele etmek” ifadelerini kullandı.

16 İlde DEAŞ’a Yönelik “BOZDOĞAN-48” Operasyonu: 45 Şüpheli Yakalandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.