1. Haberler
  2. Sinema
  3. 0000 Km 2. Fragman Yayınlandı… Ne Zaman Vizyona Girecek?

0000 Km 2. Fragman Yayınlandı… Ne Zaman Vizyona Girecek?

service

Beyza Alkoç’un çok satan kitabı “Sıfır Kilometre” sinema uyarlamasıyla izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerini Derya Pınar Ak ve Ahmet Haktan Zavlak’ın paylaştığı filmin ikinci teaser’ı yayınlandığı andan itibaren büyük ilgi gördü. İzleyicilerin sosyal medyada dile getirdiği “Yine bolca gözyaşı ve gülümseme bizi bekliyor”, “İzlerken gözlerim doldu”, “Bin kere izleyesim var”, “Şaka mı çok iyi” gibi yorumlar, teaser’a gösterilen beğeniyi gözler önüne serdi. Filmle ilgili beklentiler artarken, “Bu kadar iyi teaser’ı varsa filmi hayal bile edemiyorum” sözleri de izleyicilerin heyecanını daha da körükledi.

0000 Km 2. Fragman Yayınlandı... Ne Zaman Vizyona Girecek? 1

1 Kasım’da vizyona girecek film, Böcek Film, Mgx Film ve Plaza yapım ortaklığıyla hazırlandı. Senaryosunu Fulya Özcan’ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Deniz Enyüksek’in oturduğu filmde, başrol oyuncularına Gülin İyigün, Hilmi Ogün Kaptanoğlu, Cavit Çetin Güler, Can Kızıltuğ, Oya İloğulları, Laçin Ergül ve Anıl Özgür eşlik ediyor.

0000 Km 2. Fragman Yayınlandı... Ne Zaman Vizyona Girecek? 2

Filmin Konusu:

Film, İzmir ve Ege adlı iki karakterin aşk hikayesini merkezine alıyor. “3391 Kilometre”yi aşıp Paris’te yeni bir hayat kuran ikili, aldıkları bir telefonla yeniden zor bir dönemece girer. Aralarına yeniden mesafeler giren İzmir ve Ege, ilişkilerini tekrar en baştan yaşamak zorunda kalacaktır. Ancak bu kez, hayatın getirdiği acı-tatlı sürprizlere karşı beraber göğüs gereceklerdir. Aşklarının başladığı İzmir’de yolları yeniden kesişen çift, uzun mesafelerin zorlayıcı gerçekleriyle yüzleşmek zorunda kalacak.

0000 Km 2. Fragman Yayınlandı… Ne Zaman Vizyona Girecek?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.