1. Haberler
  2. Sinema
  3. 0000 Kilometre’nin Fragmanı Yayınlandı!

0000 Kilometre’nin Fragmanı Yayınlandı!

service

Beyza Alkoç’un aynı adlı kitabından sinemaya uyarlanan ve merakla beklenen “0000 Kilometre” filminin fragmanı sinemaseverlerle buluştu. Başrollerinde Ahmet Haktan Zavlak ve Derya Pınar Ak’ın yer aldığı yapım, Paris’te gerçekleştirilen çekimleri ile dikkat çekti.

Daha önce yayınlanan iki teaser büyük beğeni toplarken, yayınlanan fragman da izleyicilerden tam not aldı. Fragman için yapılan “1 Kasım’da o sinemaya gidilecek”, “Sürekli fragmanı izliyorum” ve “Bu sefer yüzde yüz eminim, ilk filmden daha güzel bir şey geliyor. Tek kelime ile bayıldım” gibi yorumlar, sinematografik görüntülerin izleyiciyi ekrana kilitlediğini ortaya koydu.

0000 Kilometre’nin Fragmanı Yayınlandı! 1

İlk filmi “3391 Kilometre” ile gişede büyük bir başarı elde eden Derya Pınar Ak ve Ahmet Haktan Zavlak, “0000 Kilometre” filminde de aynı uyumu sergiliyorlar. İzleyici tarafından çok sevilen bu çift, yeni filmde de izleyicileri büyülemeye hazırlanıyor.

Yıldızlarla Dolu Bir Kadro

Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Gülin İyigün, Ogün Kaptanoğlu, Cavit Çetin Güner, Can Kızıltuğ, Oya İloğulları, Laçin Ergül ve Anıl Özgür gibi isimler de yer alıyor. Filmin senaryosu Fulya Özcan tarafından kaleme alınırken, yönetmen koltuğunda Deniz Enyüksek oturuyor. Böcek Film, Mgx Film ve Plaza Yapım ortaklığında gerçekleştirilen film, 1 Kasım 2024 itibarıyla A 90 Pictures dağıtımıyla sinema salonlarındaki yerini alacak.

0000 Kilometre’nin Fragmanı Yayınlandı! 2

Filmin Konusu

İzmir ve Ege, “3391 Kilometre”yi aşıp Paris’te yeni bir hayat kurmuştur. Ancak, gelen bir telefonla hayatları bir kez daha değişir ve aralarına yeniden mesafeler girer. Her şeye yeniden başlamak zorunda kalan çiftin yolları, aşklarının başladığı İzmir’de tekrar kesişir. “0000 Kilometre” ile aşkın ve hayatın sürprizlerine birlikte göğüs geren İzmir ve Ege, yeniden uzak mesafe aşkının zorluklarıyla karşı karşıya kalacaklardır. İstediğinde yanında olamamanın ve dokunamamanın gerçekleri, bu sefer de hayatlarına hızla geri döner.

0000 Kilometre’nin Fragmanı Yayınlandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.