1. Haberler
  2. Yerel
  3. Zeytin Kupası Veteranlar Ligi Şampiyonu Güzel Nakliyat Oldu

Zeytin Kupası Veteranlar Ligi Şampiyonu Güzel Nakliyat Oldu

featured
service

Gemlik Belediyesi, Gemlik Belediyespor Kulübü ve Gemlik Kulüpler Birliği işbirliğiyle bu yıl üçüncüsü düzenlenen Zeytin Kupası’nda, Veteranlar Ligi şampiyonu Güzel Nakliyat oldu. Dernekler, fabrikalar, nakliye şirketleri ve çeşitli meslek kuruluşlarından toplam 26 takımın mücadele ettiği turnuvada, Güzel Nakliyat, finalde Çakmak Hafriyat ile karşılaştı. Kıyasıya mücadele edilen maçta, Güzel Nakliyat sahadan 5-2 galip ayrılarak şampiyonluğunu ilan etti.

Üçüncülük karşılaşmasında ise Yeniköy ile Kadıoğlu takımları karşılaştı. Rakip fileleri 3 kez havalandıran Yeniköy, turnuvayı üçüncü sırada tamamladı.

Turnuvada dereceye giren takımların kupa ve madalyalarını Gemlik Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Duran, Gemlik İlçe Spor Müdürü Berkant Atasoy ve belediye meclis üyeleri takdim etti. Şampiyon olan Güzel Nakliyat’a ise kupasını Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren verdi. Başkan Deviren, sporun kardeşlik ruhuna vurgu yaparak, AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Taşar’ı da kupa törenine davet etti.

Zeytin Kupası Veteranlar Ligi Şampiyonu Güzel Nakliyat Oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.