1. Haberler
  2. Yerel
  3. Yozgat’ta 30 Ağustos’ta Fener Alayı, Yürüyüş ve Konser

Yozgat’ta 30 Ağustos’ta Fener Alayı, Yürüyüş ve Konser

featured
service

Yozgat Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yılına özel olarak düzenleyeceği Zafer Yürüyüşü, Fener Alayı ve Kültür Sanat Etkinlikleri ile Yozgat halkını coşku dolu bir bayram kutlamasına davet ediyor. Yozgat Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan, tüm hemşerilerini etkinliklere katılmaya çağırdı.

Murat Balaban ve Gökhan Ay sahne alacak

Kutlamalar, 30 Ağustos Cuma günü Zafer Yürüyüşü ve Fener Alayı ile başlayacak. Üç gün boyunca sürecek olan Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında ise Yozgat halkı, birbirinden değerli sanatçılarla buluşacak. İlk gün, Yozgat’ın sevilen sanatçıları Murat Balaban ve Gökhan Ay sahne alacak ve izleyicilere müzik dolu anlar yaşatacak. İkinci gün, Yasin Gürses ve Mustafa Tatlıtürk güçlü performanslarıyla sahnede olacak. Kutlamaların üçüncü gününde ise Kırşehir Belediyesi Abdallar Topluluğu ve Cihat Köseoğlu’nun konserleriyle etkinlikler sona erecek. Ayrıca, Yozgat Belediyesi Sürmeli Türk Müziği Topluluğu da her gün sahnede yer alarak etkinliklere renk katacak.

Düzenlenen etkinliklere tüm Yozgatlıları davet eden Başkan Dr. Kazım Arslan, yaptığı açıklamada, “Bu toprakların bağımsızlığı için canını veren ecdadımızı rahmetle anıyor, zaferin 102. yılında tüm halkımızı Zafer Yürüyüşü, Fener Alayı ve Kültür Sanat Etkinliklerimize katılmaya çağırıyoruz” dedi.

Yozgat’ta 30 Ağustos’ta Fener Alayı, Yürüyüş ve Konser
Yorum Yap