1. Haberler
  2. Yaşam
  3. YouTube’un En Çok İzlenen Çocuk Şarkısı. Aileyi Hareketlerle Tanıtan Video Hangisi?

YouTube’un En Çok İzlenen Çocuk Şarkısı. Aileyi Hareketlerle Tanıtan Video Hangisi?

featured
service

Dijital dünyanın çocuklar üzerindeki etkisi her geçen gün artarken, özellikle YouTube gibi platformlarda çocuklara yönelik içerikler büyük ilgi görüyor. Küçük yaş grubuna hitap eden eğitici ve eğlenceli videolar arasında bazıları ise milyonlarca, hatta milyarlarca kez izlenerek dünya çapında fenomen haline geliyor.

Soru: 14,8 milyardan fazla görüntüleme ile YouTube’da açık ara en çok izlenme sayısına ulaşan, hangisinin aile üyelerinin çeşitli el ve vücut hareketleriyle tanıtıldığı bir çocuk videosudur?

Şıklar şu şekildedir:

  • a: Su aygırı
  • b: Kurbağa
  • c: Köpek balığı
  • d: Aslan

Bu sorunun doğru cevabı, YouTube’da en çok izlenen video olan ve dünya genelinde büyük bir popülerlik kazanan “Baby Shark” şarkısıdır. Baby Shark (Türkçesi: “Bebek Köpek Balığı”) adlı şarkı, köpek balığı ailesini tanıtan ve aile üyelerinin çeşitli el ve vücut hareketleriyle anlatıldığı bir çocuk şarkısıdır. “Baby Shark” şarkısı ilk olarak Pinkfong adlı Güney Koreli bir eğitim şirketi tarafından YouTube’a yüklendi ve kısa süre içerisinde küresel bir hit haline geldi.

Şarkı, 14,8 milyardan fazla izlenmeye ulaşarak YouTube’da tüm zamanların en çok izlenen videosu olmuştur. Video, bebek köpek balığından başlayarak büyükannesi ve büyükbabası da dahil olmak üzere tüm köpek balığı ailesini tanıtan, eğlenceli ve akılda kalıcı sözleri ve hareketleri ile bilinir.

  • Su aygırı, kurbağa ve aslan gibi hayvanlar bazı çocuk videolarında yer alsalar da, YouTube’un en çok izlenen videosu olan “Baby Shark” şarkısıyla kıyaslandığında bu kadar büyük bir kitleye ulaşmamışlardır.

14,8 milyar izlenme ile “Baby Shark”, YouTube’un en çok izlenen videosudur ve köpek balığı ailesini çeşitli el ve vücut hareketleriyle tanıtan bir çocuk videosudur. Bu nedenle, sorunun doğru cevabı c: köpek balığıdır.

YouTube’un En Çok İzlenen Çocuk Şarkısı. Aileyi Hareketlerle Tanıtan Video Hangisi?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.