1. Haberler
  2. Yenimahalle
  3. Yenimahalle’nin Milli Sporcuları Paralimpik Oyunları’nda

Yenimahalle’nin Milli Sporcuları Paralimpik Oyunları’nda

featured
service

Yenimahalle Belediye Görme Engelliler Spor Kulübü’nün (GESK) birbirinden başarılı milli sporcuları, 28 Ağustos – 8 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Paralimpik Oyunları’nda ülkemizi ve Yenimahalle’yi temsil etmek üzere yola çıktı.

Goalball kadınlar ve B1 Futbol hiç görmeyenler branşlarında milli takıma seçilen sporcular Sevda Altunoluk, Reyhan Yılmaz, Sevtap Altunoluk, Celal Çoban ve Muhammed Ali Öktem, hem Türkiye’yi hem de Yenimahalle’yi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edecekler. Yenimahalle GESK Başkanı Birgül Bek, bu önemli turnuva öncesi yaptığı açıklamada, kulübün milli takıma en çok sporcu veren kulüp olma geleneğini sürdürdüğünü belirtti.

Bek, “5 milli sporcu ile görme engelli kulüpleri arasında Türk Milli Takımına en çok sporcu veren kulüp olma geleneğimizi sürdürmekten gurur duyuyoruz. Tüm engelli sporcularımıza başarılar diliyor, altın madalya kazanarak engelli olmayan sporcularımıza da örnek olacaklarına inanıyoruz” diyerek, sporcuların elde edeceği başarıların tüm spor camiasına ilham vereceğini vurguladı.

Yenimahalle’nin Milli Sporcuları Paralimpik Oyunları’nda
Yorum Yap