1. Haberler
  2. Yenimahalle
  3. Yenimahalle’den YKS’de yüzde 60 başarı

Yenimahalle’den YKS’de yüzde 60 başarı

featured
service

Yenimahalle Belediyesi’nin öğrencilerin eğitimine destek sağlamak ve eğitim kalitesini artırmak amacıyla açtığı Destek Eğitim Merkezleri, bu yıl Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) büyük bir başarıya imza attı. Merkezlerde eğitim alan 200 öğrenciden yüzde 60’ı, Türkiye’nin önde gelen üniversitelerine yerleşme fırsatını yakaladı.

4 Bin Öğrenciye Üniversite Yolu Açıldı

Kurulduğu günden bu yana 4 bin öğrenciyi yükseköğretim sınavlarına hazırlayan Destek Eğitim Merkezleri, yoğun çalışma programları ve düzenli deneme sınavlarıyla gençlerin YKS’de başarıya ulaşmasına olanak sağladı. Yenimahalleli gençleri 3 ayrı noktada üniversiteye hazırlayan merkezler, sınav sonrası tercih döneminde de rehberlik ve danışmanlık hizmeti vererek öğrencilerin hayalini kurduğu üniversitelere yerleşmesine destek oldu.

Yenimahalle’den YKS’de yüzde 60 başarı 1

Başkan Yaşar: “Aydınlık Yarınlar İçin Eğitime Destek Veriyoruz”

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Destek Eğitim Merkezleri’nin elde ettiği başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yenimahalle’de kaliteli ve çağdaş eğitimin gelişimi için büyük emek harcıyoruz. Ülkemizin aydınlık yarınlarını iyi yetişmiş ve kendini geliştiren gençlerimizde görüyoruz. Özel eğitim kurumlarının ve etüt merkezlerinin fiyatları her geçen gün artıyor. Vatandaşlarımız için eğitim ücreti karşılanamaz hale geldi. Yenimahalle Belediyesi olarak 8 yıl önce hizmete açtığımız Destek Eğitim Merkezleri’nden 16 bin’e yakın öğrencimiz faydalandı. Bu merkezlerde LGS ve YKS’ye hazırlanan öğrencilerimizin başarısı göğsümüzü kabartıyor. Öğrencilerimizin başarısı için yıl boyunca emek harcayan eğitimcilerimize teşekkür ediyor, sınavlarda başarıya ulaşarak üniversiteyi kazanan öğrencilerimizi yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Yenimahalle’den YKS’de yüzde 60 başarı
Yorum Yap