1. Haberler
  2. Yenimahalle
  3. Yenimahalle’de Geleneksel Kahve Festivali Başlıyor

Yenimahalle’de Geleneksel Kahve Festivali Başlıyor

featured
service

Yenimahalle Belediyesi, sıcak yaz akşamlarını renklendirmek amacıyla bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Geleneksel Kahve Festivali’ni 3-4 Ağustos tarihlerinde Ragıp Tüzün Parkı’nda gerçekleştirecek. Kahve severlerin buluşma noktası olacak festivalde, ziyaretçiler birbirinden leziz kahveleri tadarken, kahvenin tarihsel yolculuğunu da öğrenme fırsatı bulacak.

Festivalde 19 firmanın katılımıyla kahve kültürünün farklı yönleri keşfedilecek. Ziyaretçilere “4’üncü nesil kahve” nedir ve nasıl sunulur, evde nitelikli kahve pişirme teknikleri, filtre kahve yapmanın püf noktaları gibi konularda bilgiler aktarılacak. Ayrıca, kahve tutkunları için özel sunumlar ve tadım etkinlikleri de düzenlenecek.

Yenimahalle'de Geleneksel Kahve Festivali Başlıyor 1

Yenimahalle Kahve Festivali’nde Konserler

Yenimahalle sakinleri için keyifli bir yaz akşamı sunmayı hedefleyen festivalin ilk gününde Pırılay Pekpak ve Coşkun Koyuncu sahne alacak. Pazar günü ise Sezen Yurtseven ve Cem Özbek festival ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatacak.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, etkinliğin amacını şu sözlerle dile getirdi: “Düzenlediğimiz bu etkinlikler, ekonomik olarak sıkıntılı bir süreçten geçen sektör temsilcilerine ve evlerinde bunalan vatandaşlara moral vermesi açısından büyük önem taşıyor. Sadece Yenimahalleli vatandaşların değil tüm başkent sakinlerinin güzel bir yaz akşamı geçirmesini hedefliyoruz. Tüm vatandaşlarımızı Kahve Festivalimize bekliyoruz.”

Yenimahalle’de Geleneksel Kahve Festivali Başlıyor
Yorum Yap