1. Haberler
  2. Yenimahalle
  3. Yenimahalle’de Açık Hava Sinema Keyfi Başlıyor

Yenimahalle’de Açık Hava Sinema Keyfi Başlıyor

featured
service

Yenimahalle Belediyesi, geleneksel hale gelen “Açık Hava Sinema Gösterimleri” ile sıcak yaz akşamlarını sinema keyfiyle buluşturuyor. Her yıl binlerce ilçe sakini, açık hava sinema gösterimlerinde bir araya gelerek unutulmaz anlar yaşıyor. Bu yıl da 17 farklı noktada düzenlenecek olan gösterimler, ilçe sakinlerine sinema dolu akşamlar yaşatacak.

Gupse Özay ve Kıvanç Baruönü İmzalı “Lohusa” Filmi Gösterimde

Yenimahalle Belediyesi Açık Hava Sinema Gösterimlerinde, yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün, senaristliğini ise Gupse Özay’ın yaptığı komedi filmi “Lohusa” izleyiciyle buluşacak. Filmde, Gupse Özay, Onur Gürçay, Hazal Türesan, Esra Ruşan ve Elif Nur Kerkük gibi sevilen oyuncular rol alıyor. Yeni çocuk sahibi olan Burcu ve Onur çiftinin ilk kırk gün boyunca yaşadığı komik olaylar ve zorluklar mizahi bir dille aktarılıyor.

17 Farklı Noktada Sinema Keyfi

Yenimahalle’de Açık Hava Sinema Günleri, 22 Temmuz Pazartesi günü Şentepe Abdurrahman Oğultürk Kapalı Pazar Yerinden başlayacak. İlçenin dört bir yanında yaz akşamlarında vatandaşları bir araya getirecek olan gösterimler, 26 Ağustos Pazartesi gününe kadar devam edecek. Gösterimlerin yapılacağı bazı noktalar şöyle:

  • Serhat Kapalı Pazar Yeri
  • Barış Mahallesi Abdi İpekçi İlkokulu
  • Çamlıca Mahallesi Pazar Yeri
  • Batıkent Murat Karayalçın Kent Meydanı
  • Uğur Mumcu Mahallesi Andaç Pazar Yeri
  • Şentepe Şehit Mahmut Özdemir İlkokulu
  • Ragıp Tüzün Parkı

Kültür ve Sanat Yenimahalle’de Buluşuyor

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, vatandaşları kültür ve sanat etkinliklerinde buluşturmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Yaşar, “Yenimahalle Belediyesi olarak yıl boyunca tiyatro ve sinema başta olmak üzere birbirinden farklı kültürel etkinlikler düzenliyoruz. Yenimahalle birlik, beraberliğin ve kardeşliğin ilçesidir. Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz açık hava sinema gösterimlerinde vatandaşlarımız keyifli bir yaz akşamı geçiriyor, birbiriyle kaynaşıyor. Bunun yanında sinemaya gitme fırsatı bulamayan binlerce insanımız bu gösterimler sayesinde sinema keyfini kendi mahallesinde yaşama şansını buluyor. 7’den 70’e tüm yurttaşlarımızı açık hava sinema gösterimlerine bekliyoruz” dedi.

Yenimahalle’de Açık Hava Sinema Keyfi Başlıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.