1. Haberler
  2. Yenimahalle
  3. Yenimahalle Belediyesi Yaz Okulları Büyük İlgi Görüyor

Yenimahalle Belediyesi Yaz Okulları Büyük İlgi Görüyor

featured
service

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü’nün çocuklar için düzenlediği yaz okulları, yoğun ilgi eşliğinde eğitimlerine başladı. 9 ayrı branşta alanında uzman eğitmenler tarafından verilen spor eğitimleri, iki dönemden oluşan eğitim takvimiyle 2 Eylül tarihine kadar sürecek.

9 Ayrı Branşta Spor Eğitimi

Yaz okulları kapsamında futbol branşı Ali Öcal Batıkent Semt Stadı’nda, tenis branşı Batıkent Edip Akbayram Parkı’nda ve diğer tüm spor branşları Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi’nde gerçekleştiriliyor. Şimdiye kadar 600 öğrenci yaz okullarına kayıt yaptırdı.

Çocukların Spora Yönelmesi İçin Fırsat

İlçe sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği yaz okullarında, 7-14 yaş aralığı için Kick Boks, Basketbol, Boks, Voleybol, Hentbol, MuayThai, Futbol eğitimlerinin yanında, 4-10 yaş aralığı için Jimnastik ve 4-14 yaş aralığı için Tenis eğitimleri de uzman eğitmenler tarafından veriliyor. Yenimahalleliler, yaz okulu eğitimlerinden faydalanmak ve detaylı bilgi almak için 344 88 86 numaralı telefonu arayabiliyor.

“Çocuklarımız Aydınlık Geleceğimizi Temsil Ediyor”

Yaz okullarına gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Çocuklarımız yaz dönemi boyunca eğitimden uzak kalmasın istiyoruz. Bu nedenle Yenimahalle’nin dört bir yanına konumlandırdığımız spor tesislerinin kapılarını çocuklarımız ardına kadar açtık. Çocuklarımız ülkemizin aydınlık geleceğini temsil ediyor. Onların bilgili, donanımlı ve sağlıklı gelişimi için her yıl yaz okulları açıyoruz. Spor kulübü eğitmenlerimizin yoğun emek harcayarak oluşturduğu yaz okulu eğitim programına katılmak için kayıt yaptıran ve yoğun ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Yenimahalle Belediyesi Yaz Okulları Büyük İlgi Görüyor
Yorum Yap