1. Haberler
  2. Yenimahalle
  3. Yenimahalle Belediyesi Yaz Festivalleri ile Vatandaşları Bir Araya Getiriyor

Yenimahalle Belediyesi Yaz Festivalleri ile Vatandaşları Bir Araya Getiriyor

featured
service

Yenimahallelilerin yaz aylarını düzenlediği birçok etkinlikle dolu dolu geçirmesini sağlayan Yenimahalle Belediyesi, bu kez de bir dizi festival ile vatandaşları bir araya getirecek. Başkan Fethi Yaşar, tüm vatandaşları festivallere katılmaya davet etti.

Sokak Lezzetleri Festivali ile Başlıyor

Festival programı, 27-28-29-30 Haziran tarihlerinde Ata Mahallesi Pazar Yeri’nde düzenlenecek Sokak Lezzetleri Festivali ile başlayacak. Bu festivalde katılımcılar, çeşitli sokak lezzetlerini tatma fırsatı bulacak.

Kahve ve Moda Tutkunları Unutulmadı

2-3-4 Ağustos tarihlerinde Ragıp Tüzün Parkı’nda 4’üncü Geleneksel Kahve Festivali düzenlenecek. Kahve tutkunları, çeşitli kahve çeşitlerini keşfetme fırsatı yakalayacak. Ardından, 16-17-18 Ağustos tarihlerinde Murat Karayalçın Kent Meydanı’nda Moda ve Giyim Festivali gerçekleştirilecek. Moda ve giyim meraklıları, en yeni trendleri bu festivalde görebilecek.

Çiçek Festivali ile Son Bulacak

Festival serisi, 5-6 Ekim tarihlerinde Ragıp Tüzün Parkı’nda düzenlenecek 3’üncü Geleneksel Çiçek Festivali ile sona erecek. Çiçekseverler, birbirinden güzel çiçekleri bu festivalde görebilecek.

Başkan Yaşar’dan Davet

Kent Orkestrası’nın da sahne alacağı festivallere tüm vatandaşları davet eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Kahve ve moda tutkunları, sokak lezzetleri gurmeleri, çiçekseverler hepinizi festivallerimize davet ediyorum. Yenimahalle’de kültür ve sanata büyük önem veriyoruz. Yaz boyunca düzenlediğimiz etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

Yenimahalle Belediyesi Yaz Festivalleri ile Vatandaşları Bir Araya Getiriyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.