1. Haberler
  2. Yenimahalle
  3. Yenimahalle Belediyesi, 2024-2025 Sezonu İçin Genç Yeteneklerini Arıyor

Yenimahalle Belediyesi, 2024-2025 Sezonu İçin Genç Yeteneklerini Arıyor

featured
service

Geçtiğimiz yıl Sezai Yıldırım Süper Amatör Ligi’ni ikinci sırada tamamlayarak Playoff maçlarına kalmayı başaran Yenimahalle Belediyesi, 2024-2025 sezonu için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Başarıya odaklanan kulüp, yeni sezon için A takım kadrosunu genç yeteneklerle güçlendirmek amacıyla seçmeler düzenliyor.

Futbol kariyerine Yenimahalle Belediyesi formasıyla başlamak isteyen 2005 ve öncesi doğumlu gençler, 17-18 Ağustos tarihlerinde Batıkent Ali Öcal Semt Stadı’nda gerçekleştirilecek seçmelere katılma şansı bulacak. Kendine güvenen ve futbolu bir yaşam biçimi haline getiren gençler, A takım kadrosunda yer almak için yeteneklerini sergileyecek.

Seçmelere katılmak ve detaylı bilgi almak isteyen genç futbolcular, 251 32 27 numaralı telefondan başvuru koşulları hakkında bilgi alabilecekler.

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Kerem Güney, seçmelerle ilgili olarak, “Amacımız gençlerden kurulu bir kadro ile başarıya ulaşmak. Futbola ilgi duyan, yetenekli olduğunu düşünen ve futbolu bir yaşam biçimi haline getiren tüm gençlerimizi A takımımızı oluşturacağımız seçmelere bekliyoruz. Yenimahalle’yi BAL Ligi’ne yükseltmek hedefine ulaşmak için tüm yetenekli oyuncuları takımımıza davet ediyoruz. Yenimahalle’nin başarısına katkı sunan ve ortak olan tüm futbol sevdalılarına şimdiden teşekkür ediyorum,” dedi.

Yenimahalle Belediyesi, 2024-2025 Sezonu İçin Genç Yeteneklerini Arıyor
Yorum Yap