1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. “Yatırım planları geleceğe güzel izler taşıyacak”

“Yatırım planları geleceğe güzel izler taşıyacak”

featured
service

Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolos Yardımcısı Shang Jian ve Konsolos Ding Xiaolu, Kırklareli Belediye Başkan Vekili Kürşad Yamaner’i ziyaret etti. Ziyaret sırasında Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Burak Süzülmüş de hazır bulundu.

Kürşad Yamaner, konuklarını ağırlayarak yapılan verimli görüşmeden memnuniyet duyduklarını belirterek, ziyaret detaylarını Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut’a ileteceklerini ifade etti. Yamaner, iki ülke arasındaki güçlü bağların yerel yönetimler arasında kurulmasının önemine vurgu yaparak, bu işbirliğinin şehrin geleceği için olumlu izler bırakacağını belirtti.

Kürşad Yamaner, Kırklareli’nin Avrupa sınırında bulunan, gelişime açık ve vizyon sahibi bir kent olduğunu vurgulayarak, Çin Halk Cumhuriyeti ile işbirliği yaparak şehrin potansiyelini artırmayı hedeflediklerini dile getirdi. Yamaner, Çin Halk Cumhuriyeti Başkonsolosu Shang Jian ve Konsolosu Ding Xiaolu’ya teşekkürlerini iletti.

Başkonsolos Shang Jian ise, Kırklareli’nin coğrafi yapısını ve yerel dinamiklerini takdir ettiklerini belirterek, ikili ilişkilerin geliştirilmesi ve somut adımların atılması için önümüzdeki süreçte daha sık bir araya geleceklerini açıkladı.

“Yatırım planları geleceğe güzel izler taşıyacak”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.