1. Haberler
  2. Magazin
  3. Yalı Çapkını’nın Yıldızları Mert ve Afra’dan Sürpriz Barışma

Yalı Çapkını’nın Yıldızları Mert ve Afra’dan Sürpriz Barışma

featured
service

Magazin dünyasında sık sık gündeme gelen Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu cephesinden sevindirici bir gelişme yaşandı. İlişkileriyle sürekli olarak magazin haberlerine konu olan ve geçen ay ayrıldıkları yönünde haberler çıkan ünlü çift, yeniden bir araya geldi.

Başrolünü paylaştıkları ‘Yalı Çapkını’ dizisinde başlayan ve kamuoyunun yakından takip ettiği ilişkileriyle dikkat çeken Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu, magazin dünyasında yeniden barışmalarıyla gündeme oturdu. Ünlü ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, çifti barıştıran kişilerin Yalı Çapkını dizisinin oyuncularından iki isim olduğunu iddia etti.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir aşkında sürpriz gelişme

Onur Akay, köşe yazısında şu ifadeleri kullandı: “3 Ağustos tarihli köşe yazımda ise sizlere, ‘kıskanç insanların çektiği bazı video ve fotoğraflar yüzünden Afra bu ilişkiyi noktaladı’ demiştim. Ben her zaman Mert Ramazan Demir’in Afra Saraçoğlu’nu aldatmadığını sizlere ifade ettim. Ancak bazı ortamlarda çekilen video ve fotoğraflar, maalesef bu ilişkiyi zedeliyor ve birbirlerini çok seven çiftin arasını bile bozabiliyor. Ancak Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir aşkında sürpriz gelişmeler yaşandı. Yalı Çapkını oyuncularından iki kişi araya girerek Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’i barıştırdılar. Hatta Mert, Afra Avusturya’ya gitmeden evinde kalmaya başladı.”

Gözden Kaçmasın
thumbnail
Yalı Çapkını Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı… 3. Sezon Ne Zaman?
Haberi görüntüle

İlişkilerini inişli çıkışlı bir şekilde sürdüren çift, dizilerinin sezon finali yapmasının ardından geçtiğimiz aylarda İspanya’da tatil yapmıştı. Şimdi ise Yalı Çapkını dizisinin yeniden çekimlere başlayacağı bir dönemde, Afra Saraçoğlu Avusturya’da bir tatil programı daha yaparak -110 derece soğuklukta bir kabine girdi.

Bu gelişmeler, magazin dünyasında büyük yankı uyandırırken, çiftin hayranları da bu mutlu haberi sevinçle karşıladı.

Yalı Çapkını’nın Yıldızları Mert ve Afra’dan Sürpriz Barışma
Yorum Yap